Stvoreni za cool kombinacije i maštovitu modnu igru

U fokusu su uzorci

Vješalice i police u omiljenim trgovinama počele su se polako pripremati za novu sezonu kojom će dominirati primjetni komadi stvoreni za sunčane dane pred nama. A među prvima u naš su fokus došli uzorci koje jedva čekamo kombinirati u maštovite outfite. I dok će se kao i svakog proljeća u većini kolekcija pronaći šareni cvjetni printovi, u ovom prijelaznom razdoblju naš odabir ipak pada na neke druge klasike, ali i novitete koje jedva čekamo prošetati.

Vječne prugice u raznim izdanjima svoje mjesto pronalaze u svakoj sezoni i gotovo svakoj dnevnoj prigodi za koju se odijevamo. Jednostavne, ali istovremeno i efektne kad dolaze u primjetnom spoju boja, bez puno truda podignu svaki outfit neovisno o tome bio on namijenjen za odlazak na posao ili ležerni odlazak na kavu. Zato donosimo dvije opcije koje će svoje mjesto pronaći u obje varijante. Još uvijek aktualno pletivo i dalje je poželjno u toplim lookovima, ali u narednim danima najtraženiji će biti vibrantan kolorit koji podiže raspoloženje. Naravno, tanke prugice na širokim košuljama i dalje će biti jednako rado viđene kao i u prošloj godini, kad su okupirale garderobe brojnih žena. Stoga, ako još uvijek niste u svoju uključile jedan takav plavo-bijeli komad, sad je pravi trenutak da se odvažite za jedan koji zanimljivo kombinira njihove dvije varijante.

Mango, 349,90 kn

C&A, 139 kn

Životinjski uzorci hrabar su odabir kojem pribjegavamo kad želimo postići vidljivu kombinaciju u kojoj ćemo se isticati. Zato nas posebno veseli pogled na nove komade koji još uvijek s ponosom nose ove statement printove. Neovisno o tome preferirate li klasiku kojom dominiraju ne-boje poput crno-bijelog zebra uzorka ili više naginjete toplim tonovima u obliku leopardovih šara, i u ovom ćete prijelaznom razdoblju pronaći svoje favorite.

Bershka, 149,90 kn

New Yorker, 159 kn

Ako je suditi prema prvim komadima koji su počeli pristizati kao uvod u iduću sezonu, proljeće će proći u znaku dva retro razdoblja. Kao vodeći nameću se eklektični uzorci karakteristični za lude sedamdesete koje su među primjetnim lookovima prisutne već neko vrijeme, ali će ove godine zasjati u svom punom sjaju. U širokim i opuštenim krojevima kao stvorene su za cool modnu igru u sunčanim danima, pogotovo kad dolaze u zanimljivim geometrijskim formama u toplom koloritu kojim dominiraju nijanse narančaste i uvijek poželjni zemljani tonovi. Drugo retro razdoblje brojni ne bi nužno tako i nazvali s obzirom na to da se radi o ranim dvijetisućitima koje danas još nazivaju Y2K modom. Kao jedan od glavnih uzoraka koji pamtimo iz tog doba, a koji svoje mjesto pronalazi na novim komadima su vidljiva slova, često upečatljivo ponavljajući nazivi brenda, koji posebno neodoljivo izgledaju na baguette torbicama.

Zara, 499 kn

H&M, 119 kn

Foto: Zara, Bershka i press

INSPIRIRAJTE SE

Efektni i raskošni komadi koji prizivaju proljeće

Eklektične kombinacije u kojima ćete biti primijećene

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići