STYLISH NA SKIJAŠKOJ STAZI

Sezona skijanja je počela i svi polako hrle na omiljene snježne destinacije. Da bi vaš odmor bio savršen treba vam i savršen outfit u kojem ćete zablistati na stazi i još više uživati u zimskim radostima

Ukoliko ste i vi među sretnicima koji će zimski dio godišnjeg odmora provesti na jednom od popularnih skijališta, sigurno se već pitate što sve spremiti za odmor iz snova. Pa tako osim udobne pidžame, dekice i knjige vaš kofer čeka da u njega ubacite i savršeni skijaški outfit. Morate priznati da osim funkcionalnosti težite i biti stylish dok se spuštate snježnim padinama, stoga slijedite naše modne upute i zadivite svojom pojavom.

Birajte što jednostavniju kombinaciju koja će ostati u trendu godinama, stoga je mudro odlučiti se za neutralne tonove poput bijele, sive i crne. No kako ne biste bile dosadne look podignite nekim otkačenim komadom u boji, poput rozih skijaških naočala ili pak skija s tirkiznim motivima.

Tamni tonovi poput crne ili modre uvijek će biti u trendu, prigrlite ih. No ipak napravite odmak birajući detalje poput kacige u mat varijanti, oni ne samo da su moderni i cool već i izgledaju osobito muževno.

Uživajte na odmoru i dobro se zabavite!

Good Year, Pittarosso
199 kn
Colmar, Hervis
3.799 kn
Icepeak, Sport vision
979 kn
Intersport
495 kn
Intersport
749 kn
Raiders, The Athletes Foot
249,95 kn
Savoy, Tomas sport
183,20 kn
Reebok, Tomas sport
349,99 kn
Intersport
919,95 kn
Salomon, Hervis
1.599 kn
Salomon, Intersport
1.299 kn
McKinley, Intersport
299,95 kn
Reush, Sport Vision
229 kn
Colmar, Hervis
1.999,99 kn
Icepeak, Sport Vision
549 kn
Elan, Hervis
1.399 kn
Fischer Progressor Race, Hervis
2.999,20 kn

Foto: Press i Shutterstock

INSPIRIRAJTE SE

Inspiracija: Anđela Rončević otkrila najdraže proljetne kombinacije

Ideje za rođendanski poklon koji će djeca obožavati

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići