Suknje s efektnim prorezom

Ženstvenost koja osvaja na prvi pogled

U nadi da će uskoro biti prilike za nekim ženstvenim kombinacijama u kojima nisu u prvom planu predimenzionirani komadi, udoban pamuk, tenisice, glomazne čizme i trenirke – danas vam pažnju usmjeravamo na jedan mikro trend koji jedva čekamo nositi. Midi suknje s efektnim prorezom jedan su od vodećih trendova ove hladne, ali i nadolazeće tople sezone. Nose se u zavodljivim dnevnim i večernjim kombinacijama u kojima upravo ženstvenost dolazi do punog izražaja!

Prošećite svoju klasičnu crnu suknju u zimskom stylingu za čistu peticu! U kombinaciji sa zavodljivim čizmama visine iznad koljena i romantičnom bluzom crno-bijelog printa, vaša jednostavna suknja postaje ženstven komad stvoren za privlačenje pažnje. Želite li postići wow efekt – budite hrabre i zaigrane. Looku dodajte karirani kaput koji naglašava siluetu, predimenzionirane crne naočale retro vibre i vibrantnu torbu crvene boje koja će savršeno zaokružiti ovaj styling.

Bluza, H&M, 149 kn; čizme Tamaris, Mass, 881 kn; sunčane naočale, CCC, 59 kn; suknja, Mango, 169,90 kn; kaput Taifun, Gerry Weber, 1014 kn; torbica, Aldo, 490 kn

Druga kombinacija dolazi u nešto opuštenijem izdanju i namijenjena je dnevnim prilikama. Fokus cijelog looka je na toploj suknji prljavo bijele boje koja u kombinaciji s efektnim zelenim puloverom i ravnim mokasinkama boje konjaka izgleda sjajno. Volite li hrabre i pomaknute kombinacije, uz ovaj look nosite čarape s nekim retro uzorkom. Preko kombinacije dolazi klasičan kaput koji se veže visoko u struku, elegantna torba tamnozelene nijanse i šal koji svojim miksom boja ide uz cijeli look.

Pulover, Mango, 169,90 kn; mokasine, Aldo, 414 kn; šal, Orsay, 50 kn; suknja, Bershka, 49,90 kn; kaput, s.Oliver, 1079 kn; torba Quazi, CCC, 299 kn

Foto: Zara, Mango i press

INSPIRIRAJTE SE

Sa stilom do forme

Tko može odoljeti Mickeyju Mouseu?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići