Summer essentials

Ovo se mora pronaći u vašoj torbi za plažu

Pakiranja i pripremanja mogu biti poprilično stresna, ali kad se spremamo za odlazak na plažu, istovremeno su i slatka. Ispunjena idejama o odmaranju, plivanju, sunčanju i jednostavnom bivanju u lakoći godišnjeg odmora ili slobodnog vikenda. Međutim, svima nam se redovito dogodi da u žurbi nešto zaboravimo. Rijetke su iznimke koje žive s popisom u ruci i zaista križaju stvari koje su spremili. Većina nas ipak uglavnom razmišlja i djeluje u hodu, pa nam se dogodi da na putu prema plaži shvatimo da nešto nismo ponijeli. Zato smo za vas složili kratki slikovni podsjetnik da vam ostane u sjećanju kad spremanje za plažu napokon dođe na red.

Logično, prve na redu su torbe. I to dvije, najmanje. Idete li na cjelodnevno kupanje, bit će vam potrebno puno stvari. Ceker-torba kao jedna od najtrendi opcija u koju ćete pospremiti rezervne kupaće kostime i odjeću. Ali i obaveznu kremu s visokim SPF-om, mazalicu za ubrzano tamnjenje, ručnike, maske za ronjenje, loptu, … Zvuči puno, ali kad pažljivo slažete stvari, u ove torbe zaista stane puno toga. Druga torba bit će zadužena za hranu i piće. Jer ima li išta slađe nego nakon plivanja pojesti hladnu voćku ili čak prvu jutarnju kavu popiti uz cvrkut ptica i šum valova.

dm, 129,90 kn

Isvilanit, Vitapur, 120,25 kn

Kad smo već kod pića, ako namjeravate sigurno boraviti na plaži, voda je apsolutna nužnost. Bez nje nikud ne biste trebali kretati za velikih vrućina, posebno ako namjeravate posjetiti neku od plaža koja u blizini nema niti jednu trgovinu, kiosk ili kafić. Ne bi bilo loše niti uz vodu pripremiti i bocu soka ili možda čaja, koji će itekako dobro doći nakon napora. Naravno, i termos boca s kavom za sve one koji ne mogu zamisliti dan bez šalice ovog podizača energije.

Equa, Müller, 149,99 kn

Alfi, LONCI & POKLOPCI by Bajde, 329 kn

Naravno, na plažu se ne ide bez ručnika. Minimalno jednog. Idealno barem dva, tako da se na jednome možete sunčati, a drugim ogrnuti nakon kupanja. Iako će vam spremanje ručnika doći kao nesvjestan korak, spremanje jastuka na napuhavanje možda neće. A trebalo bi. Bez obzira na to je li to onaj inače namijenjen za putovanja ili mali luftić, dobro će vam doći za sunčanje, ali i popodnevni power nap jer svi znamo koliko sunce može umoriti.

United Colors of Benetton, 299 kn

McKinley, Intersport, 59,95 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Shopping putovnicom na francusku rivijeru

Jeste li spremni za shopping putovanje?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići