Supercool nakit

Apsolutni favoriti nove sezone su ukrasi za kosu, od kojih su dominantne upravo ukosnice. I to ne bilo kakve, već one što upečatljivije i veće

I zato na posao, opremite se elegantnim obručima za kosu, baršunastim i platnenim gumicama koje su obilježile devedesete, kao i svim vrstama ukosnica i mašni koje će biti važan dio svakog jesenskog stylinga.

Set ukrasa za kosu sastoji se od gumice upotpunjene popularnim bisernim perlicama, decentnog para tankih ukosnica, kao i efektne široke šangice, optočene sitnim crnim perlicama.

Set ukrasa za kosu, Bershka, 69,90 kn

Elegantni crni obruč diskretno je ukrašen malenim perlama, a svojim dizajnom podsjeća na nezaboravne ukrase iz raskošnog viktorijanskog doba. U novim varijantama odlično će pristajati uz, primjerice, malu crnu haljinu, ali i traperice u kombinaciji s bluzama puf rukava.

Obruč za kosu, H&M, 69,90 kn

Biserne ukosnice najveći su hit. Ukoliko odaberete raznovrsne, nosite ih u na jednoj strani i to u nizu.

Set ukosnica, Mango, 99,90 kn

Veliki povratnici iz modne prošlosti su gumice za rep načinjene od tkanine. Posebno otmjeno izgledat će one od crnog baršuna, a u dnevnim kombinacijama poigrajte se vječnim točkicama, traperom ili prugicama.

Gumice za kosu, New Yorker, 24,90 kn

Za sve pobornice minimalizma, tu je pročišćen model ukosnice koja predstavlja jednostavnu, ali upečatljivu kružnicu i to u zlatnoj nijansi.

Ukosnica, Parfois, 70 kn

Osim tako poželjnih bisera i perlica, u fokusu su i raznobojni kamenčići koji ukrašavaju ukosnice i daju im poseban šarm. Nosite ih uz jednobojne lookove, jer će tako najbolje doći do izražaja.

Ukosnice, Zara, 99,90 kn

Satenskim i mašnama od ripsa pridružit će se i kožni modeli, koji će odlično upotpuniti kožne jakne, kao i originalne rokerske stylinge s dozom romantike.

Mašna za kosu, Zara, 119,90 kn

View this post on Instagram

Most magical sunset in Ibiza ? #TheFerragnez

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

U prvom planu

Nenametljivo sofisticiran ten

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići