Suvremene forme

Nakon neizostavnih puf jakni, u središtu modne pozornosti su i puf torbe koje sada možete pronaći na sniženju

Njihova neodoljiva i meka forma snažno privlači na prvu, možda upravo zato jer predstavljaju nešto sasvim novo. Ovaj inovativni dizajn odlično će se uklopiti u moćne urbane stylinge, bilo u varijanti sportske elegancije ili pak uz stylish outfite. Osim cool oblikom, supermoderne torbe itekako privlače i svojim upečatljivim nijansama. Zaista su nešto posebno!

Efektna plava torba osim dugačkih ručki za nošenje u ruci ili još praktičnije na ramenu, ima i dugački remen koji ide preko tijela u slučaju da trebate slobodne ruke, a krasi je i prednji džep sa zatvaračem.

Carpisa, prije 299 kn, sada 209,30 kn

Još uvijek su aktualni i modeli koji se nose oko struka pa je jedan takav dobio i ovu suvremenu formu u crnoj verziji.

Zara, prije 149,90 kn, sada 99,90 kn

Zanimljiv predimenzioniran oblik ima i ovaj model s ukrasnim privjeskom pa ćete je bez problema moći uklopiti u svoje stylish kombinacije.

Zara, prije 349,90 kn, sada 199,90 kn

Idealan komad za privlačenje pozornosti svakako je puf torba u metalik izdanju. Praktičan oblik i naizgled jednostavan, sportski dizajn izrazito modernim je učinila upravo spomenuta chic nijansa.

Bershka, prije 189,90 kn, sada 129,90 kn

Kod klasičarki koje vole minimalizam najbolje će proći neutralni model čija je puf forma neznatna, a boja vječna. Ipak, krasi je tek jedan detalj, veliki privjesak na patentnom zatvaraču koji joj daje poseban šarm.

Venice, Deichmann, prije 149 kn, sada 74 kn

Popuste koji vas očekuju u omiljenom shopping centru možete pronaći na linkovima: City Center one East, City Center one West, City Center Split.

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Nova izdanja male crne haljine

Traperice sa stavom

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići