Suvremene forme

Čarape-tenisice, tenisice na navlačenje, čarape s potplatom – sve su to nazivi koji prate trenutno najpopularnije tenisice, a u svom su ih viđenju izbacili gotovo svi brandovi, pa čak i oni visoke mode

Najpoznatiji je model modne kuće Balenciaga koji su brojne šminkerice s Instagrama lansirale u modnu orbitu, a potpisuje ga njen kreativni direktor Demna Gvasalia. Osim u sportskoj varijanti, tenisice-čarape najčešće se nose kao dio elegantnog outfita i to u crnoj nijansi, upotpunjene blještavim detaljima. Možete ih isfurati uz toplo pletivo, ali i luksuzno krzno, baš kao i uz bluze i midi suknje te u trendi varijanti uz haljinu i motorističku jaknu. I bez obzira što mislili o njima, one su apsolutne vladarice sezone!

Njihova je udobnost neupitna, a na policama popularnih trgovina sve je više raznovrsnih modela na zadanu temu. Tako smo bez problema pronašli zanimljive komade s bijelim, crnim, ali i srebrnim potplatom. Najpoznatiji model dolazi u crno-bijeloj varijanti, odnosno crnog je gornjeg djela i bijelih nepravilnih potplata.

Stradivarius, 349,90 kn

Varijacija na temu su i potpuno bijele tenisice-čarape koje svojom nešto kraćom formom više nalikuju na sokne.

Aldo, 649 kn

Siva inačica posuta je blještavim kamenčićima na vrhovima i bočnim dijelovima tenisica, što im daje glamurozan štih.

OMG!, Humanic, 449 kn

Neodoljiv model dolazi u retro dezenu vječnih točkica i to u obliku zakovica, čiji šarm ne blijedi.

Queen Helena, Mass, 359 kn

Nešto drugačiji dizajn, što se tiče potplata i ukrasnih elemenata na vrhu i petama, sastavni je dio ovih zanimljivih tenisica na navlačenje, koje poput sportskih čarapa nose i kontrastne pruge.

Graceland, Deichmann, 181 kn

Ovaj model ima na sebi čak tri različite teksture – ravnu, perforiranu i rebrastu koja dolazi crnoj boji i s bordo prugama. Potplat je, naravno, bijeli.

Mango, 349,90 kn

Srebrne niti protkane u teksturu ovih tenisica, srebrni šljokičasti potplat, kao i crni fliteri formirani u zvjezdice dio su još jedne trendi priče.

Studio Italia, Transporter Footwear, 699 kn

https://www.instagram.com/p/BnHKqYDg9VW/

https://www.instagram.com/p/BphIXuclQyH/

https://www.instagram.com/p/BjKfeCsgXjj/

https://www.instagram.com/p/Bp2g3BHAb0X/

Foto: Stradivarius, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Blještavi detalji

Rebrasta površina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići