Sva raskoš nakita

Dobar komad nakita svaki će styling podići na višu razinu, bilo da se radi o decentnom komadu ili pak glamurozom dodatku. Na sreću, izbor je velik pa svaka žena može pronaći nešto za sebe. Jer, kako se kaže, nakit je ženin najbolji prijatelj!

Za sve ljubiteljice minimalizma tu su jednostavne ogrlice, odnosno lančić s privjeskom ili pak prsten koji itekako može utjecati na cjelokupan dojam. Ako uz njega ne nosite nikakav drugi komad nakita, slobodno odaberite neki raskošniji model optočen blještavim cirkonima. Klasičarke će zasigurno uživati u decentnim varijantama s jednim, ali vrijednim kamenom, poput bisera, rubina ili dijamanta.

 

Prsten, Zlatarna Peristil, 1.529 kn

Što se tiče narukvica, vrlo su popularne forme lančića, također s privjescima, ali i Borbolete upotpunjene srcima, zvjezdicama i leptirima. Veliki come back doživjele su i naušnice u svim varijantama, no možda najpopularnije su one s resicama ili pak optočene blještavim kamenčićima.

Narukvica, Cristal Vision, 319 kn

 

Narukvica, Borboleta, 195 kn

Osim vrlo popularnih jednostavnih lančića i dalje su u trendu choker ogrlice koje se nose uza sam vrat. Glamurozna blagdanska varijanta podrazumijeva chokere od baršunastih vrpci s upečatljivim detaljima. Ako volite da vašim stylingom dominira nakit, birajte predimenzionirane ogrlice bogate raznovrsnim detaljima, primjerice cvijeća ili pak broševe koji su također postali statement nakit.

Ogrlica, Krona, 530 kn

 

Ogrlica, Zara, 199,90 kn

Satovi su također vrlo važna stavka, a osim onih glomaznih po uzoru na muške, u fokusu su i umjereni i izrazito ženstveni modeli. No koji god nakit da ste odabrali – bitno je da sjaji!

Sat Trussardi, Zaks, 1.180 kn

 

Naušnice, Zara, 99,90 kn

Broš, Zlatarna Dodić, 548 kn

Privjesak, Pandora, 620 kn (komad)

 

 

Sat Paul Hewitt, Watch centar, 1.260 kn

INSPIRIRAJTE SE

Dinamični duo: Zajednički stil mame i djeteta

ZA BOLJI SHOPPING

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići