Sve forme jeansa

Nova sezona donosi nam nekoliko osnovnih modela traperica

Koje ćete odabrati, samo je na vama, no ipak ih uskladite s građom tijela kako biste postigli najbolji efekt. U fokusu su plitki modeli sa širokim nogavicama, odnosno onima trapez kroja te ravnima iznošenog dojma. Srednji i visoki struk podrazumijevaju skinny i ravne modele, kao i one mrkva kroja koji nas vraćaju u devedesete. Hlače niskog struka s trapez nogavicama vizualno će izduljiti noge, naročito ako ih nosite uz visoke potpetice ili platforme. Ipak, ovaj model je idealan za žene užih bokova i ravnog trbuha.

s.Oliver, 479 kn

Ženama vitke građe odlično će pristajati plitki model traperica iznošenog izgleda, ukrašenih trendi natpisima i aplikacijama. Njihove nešto kraće i šire nogavice automatski će skratiti donji dio tijela, a kako biste to izbjegli, isfurajte ih uz potpetice.

Replay, 2540 kn

Traperice koje vole obline one su srednjeg i visokog struka te ravnih nogavica, a jednako dobro izgledaju u sportskoj varijanti uz tenisice ili u onoj ženstvenoj uz štikle.

Marella, 1349 kn

Retro model ispranog dojma vraća nas u devedesete, a bit će pravi hit nove sezone. Ove traperice mrkva kroja također su idealne za žene senzualne građe. Odjenite ih, primjerice, u spoju sa šlinganim bluzama i espadrilama.

Mango, 249,90 kn

Još jedan top komad je i bijeli jeans koji će se nositi u svim prilikama i uz sve odjevne forme, u varijacijama cvjetnog printa, u mornarskom stilu uz prugice, u seksi varijanti uz crvene topove otvorenih ramena, ali i romantičnim outfitima uz bijele bluze.

Esprit, 299 kn

Izrazito visoki struk i uske nogavice idealni su za putene žene vitkih nogu. Ovaj model naglasit će ono najbolje na vama, ali i prikriti eventualne nedostatke. Kombinirajte ih, primjerice, uz crvene ili bijele štikle, kratke majice ili bluze te obruče na glavi u formi marame.

C&A, 179 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Haljine u chic sportskoj varijanti

Naglasak na struku

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići