ATLETA DO LJETA: Sve što vam treba za vježbanje

Must-have komadi za proljetne fizičke aktivnosti

Vježbanje na svježem zraku donosi dodatne benefite za vaše zdravlje i dobrobit, a i bolje raspoloženje, pa iskoristite svaku priliku za aktivnost na otvorenom. Ako vas je uhvatila želja, sada je najbolje vrijeme za osvježenje fitness rutine. Osigurajte se da imate svu potrebnu opremu kako biste maksimalno iskoristili proljetne dane i postigli svoje fitness ciljeve.

Donosimo vam pregled svega što vam treba za optimalno vježbanje u proljetnim mjesecima.

Joga na otvorenom može biti posebno ugodna u proljetnim mjesecima kada je vrijeme blago i sunčano. Kvalitetna podloga pruža udobnost i stabilnost tijekom svih vježbi, bilo da ste početnik ili iskusni joga majstor. Odaberite onu koja odgovara vašim potrebama, s dobrim prianjanjem i dovoljnom debljinom za optimalnu podršku.

Oysho, 35,99 €

Ovaj svestrani rekvizit omogućava vam izvođenje niza vježbi koje će ojačati cijelo tijelo. Jednostavan je za korištenje, prenosiv i savršen za vježbanje kod kuće ili na otvorenom. Možete ga koristiti za istezanje, toniranje mišića i poboljšanje ravnoteže te ga jednostavno pospremiti i u manjem stanu.

Gymstick, Polleo Sport, 14,99 €

Proteini u prahu ključni su za oporavak mišića nakon intenzivnog treninga. Dodavanjem u vašu prehranu, podržavate rast i oporavak mišića, što je posebno važno ako radite na povećanju snage i izdržljivosti. Birajte kvalitetne proteine bez nepotrebnih dodataka kako biste postigli najbolje rezultate. Proteinski shakeovi također su praktični za brzi obrok nakon treninga!

dm, 13,26 €

Dobar gym bag pomoći će vam da budete uvijek spremni za svaki trening, zbog čega ćete teže odustati od odlaska u park ili na stazu za trčanje. U nju možete spremiti svu svoju opremu – od odjeće i obuće, do boce vode i manjih rekvizita. Potražite torbu koja je dovoljno prostrana, izdržljiva i udobna za nošenje.

Nike, Intersport, 42,99 €

Girje su izvrstan alat za trening snage. Ovaj rekvizit omogućava izvođenje dinamičnih vježbi koje jačaju mišiće, poboljšavaju koordinaciju i povećavaju kardiovaskularnu izdržljivost. Dostupan je u različitim težinama, pa ga možete prilagoditi svojim mogućnostima i ciljevima. Trening s girjama može se lako prilagoditi za vježbanje na otvorenom, čineći ga idealnim za proljetne dane.

Kingsbox, Hervis, 39,99 €

Ovaj prsluk s utezima omogućava vam da u trenu pojačate intenzitet bilo koje vježbe, čineći vaše treninge učinkovitijima. Nosite ga tijekom trčanja, hodanja s prijateljima, u šetnji sa psom ili kad trenirate kako biste povećali otpornost i brže postigli svoje fitness ciljeve.

Energetics, Intersport, 59,99 €

 

Foto: Mladen Šarić

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići