Svi su ludi za bijelim torbicama

Omiljeni modeli ove sezone će nas uveseljavati u hit nijansi

Naime, baš kao i bijele gležnjače, sada se nose bijele torbice. A koliko su popularne dokazuje i to što ih se može pronaći u svim varijantama, od torbica za oko struka pa sve do onih maksi veličina. I zato uživajte u izboru, a model birajte prema osobnom stilu jer ne možete pogriješiti. Osim uz aktualne pastelne nijanse, torbice poput ovih pristaju i uz crno-bijele kombinacije, mornarski stil podvučen crvenim detaljima, ali i uz šarene uzorke koje će uravnotežiti.

Velika shopper torba sadrži elegantne metalne ručke te se nosi u ruci. Odlično će pristajati uz sve inovativne kombinacije koje se odnose na miks različitih stilova, baš kao i na one minimalističke.

Zara, 199,90 kn

Niti nova sezona ne može proći bez praktičnih torbica koje se nose oko struka, a koje su se proslavile prošle godine. No sada je važno da su bijele…

Mango, 169,90 kn

Deichmann, 99 kn

Za vrhunsku eleganciju birajte retro model torbice s upečatljivim, ali decentnim elementima, poput okruglih metalnih ručki i jednostavnim kopčanjem.

Jenny Fairy, CCC, 139 kn

Mladenačka varijanta sa srebrnim detaljima sastoji se od neravnomjerne rebraste teksture, a možete je nositi u ruci ili na ramenu. Dobro će se uklopiti uz trendi komade, ali i sportske dodatke.

Trussardi Jeans, Sportina, 1299 kn

Maleni model s motivom srca i šik zlatnim lancem isfurajte uz ženstvene haljine, ali i u mornarskoj verziji uz prugastu majicu i primjerice crvene paper bag hlače.

Carpisa, 149 kn

 

https://www.instagram.com/p/BsjjckiFbl1/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Model haljine koji osvaja

Karirano lice sakoa

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići