Svi su ludi za dugim kaputima

Otkrivamo kako ih nositi

Ove sezone, više nego proteklih godina, većina žena bira duge kapute. Njihova duljina varira, od one kad je rub kaputa samo nekoliko centimetara ispod koljena pa do one kad je tik do gležnja. Baš svaka od njih garantira chic dojam i blagu dramatičnost koja do posebnog izražaja dolazi nosite li kaput raskopčan. Međutim, ovakvi kaputi daju prividan osjećaj slobode prilikom osmišljavanja kombinacija, te se vrlo lako možemo opustiti i učiniti modnu pogrešku. Stoga, osim ako kaput ne namjeravate raskopčavati ili skidati, slijedite ovih nekoliko savjeta kako biste postigli savršen outfit ovim primjetnim odjevnim komadom.

Poslovni outfiti jedni su od ključnih kod većine žena. U njihovo osmišljavanje trošimo najviše vremena upravo zbog toga što u njima uglavnom provodimo najviše vremena. Iako su primarno namijenjeni za odlazak na posao, često u njima obavljamo i ostale dnevne obaveze, prije i nakon radnog vremena. Stoga je važno da ova kombinacija, uz eleganciju i profinjenost, donosi i praktičnost u našu svakidašnjicu. Tako će kaput u neutralnoj boji biti savršen odabir za svaki dan jer ćete ga moći bez puno razmišljanja spojiti s većinom boja. Ipak, želite li skladan i stylish look koji će odlično pratiti vaš dugi kaput, odaberite crno-bijelu bazu u obliku hlača s trapez nogavicama te bijelu oversized košulju. Kad je riječ o obući i torbi, nepogrešive će biti mokasine u varijanti koja najviše odgovara vašem stilu i jednostavna crna torba u koju će stati sve što vam tijekom dana može zatrebati.

Kaput, Pull&Bear, 19,99 € (150,61 kn); torba, Mango, 29,99 € (225,96 kn); sat Pierre Lannier, Watch Centar, 122 € (919,23 kn); hlače, Bershka, 22,99 € (173,22 kn); košulja Hugo Boss, Fashion&Friends, 149 € (1112,64 kn); mokasine, Zara, 39,95 € (301 kn)

Chic dnevni lookovi kao stvoreni su za dramatičnost koju donose dugi krojevi kaputa i balonera. U ovim kombinacijama jednostavno pozivaju na bazu koja će odisati nenametljivim luksuzom i dobrim ukusom. Taj ćete efekt najbolje postići koristite li komade u nježnim i svijetlim tonovima poput bež nijansi koje uvijek garantiraju dojam profinjenosti. Za hladne dane osnova od tankog pletiva bit će savršen odabir, osobito kombinirate li komade iz istog seta ili kad ih toliko vješto spojite da izgledaju kao komplet. Suknja midi duljine i kraća majica, čiji će rub završavati taman na početku struka suknje, nepogrešiv su spoj. Dodajte im još i visoke čizme koje će, uz kaput, biti zadužene za dodavanje dimenzije i dramatičnosti te efektnu top handle torbu koja će zaokružiti ovu monokromatsku modnu priču.

Top, Pull&Bear, 15,99 € (120,48 kn); suknja, Pull&Bear, 15,99 € (120,48 kn); kaput, Zara, 129 € (971,95 kn); naušnice, Argentum, 51,76 € (389,99 kn); torba Calvin Klein, Fashion&Friends, 99,90 € (752,70 kn); čizme, Mango, 159,99 € (1205,44 kn)

Želite li u potpunosti iskoristiti dramatičan efekt koji donose dugi modeli kaputa, odaberite varijantu u tamnoj nijansi koja će ovom wow komadu podariti i dozu mistike. Upravo će vas ovaj model izvrsno služiti u brojnim večernjim izlascima. Odijevate li se za odlazak na večeru ili pak za ludi provod u klubu, dugi će kaput biti savršen komad koji će pokriti baš svaku kraću haljinu ili suknju. Naravno, za potpuno chic dojam za bazu kombinacije odaberite crne komade sa samo pokojim detaljem koji će na stylish način razbiti monotoniju tamnoće. Ove su zime za trendi efekt zaduženi srebrni i presijavajući detalji poput resa ili remenčića na haljini i cipelama. Naravno, u ovoj kombinaciji ne smijemo zaboraviti i na statement komade poput zanimljive torbe optočene presijavajućim cirkonima koji garantiraju da će baš svaki pogled završiti na vama.

Haljina, Terranova, 12,99 € (97,87 kn); torba, Aldo, 57,07 € (429,99 kn); kaput, Mango, 119,99 € (904,06 kn); ogrlica, Zaks, 972,59 € (7327,98 kn); miris Ariana Grande R.E.M. edp 30 ml, dm, 38,48 € (289,93 kn); cipele, Aldo, 55,75 € (420,01 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Nose se full length hlače

Sve što trebate znati o vanilla girl estetici

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići