Tajna je u nježnom presijavanju

Shimmeri, highlighteri i šljokice obožavaju preplanuli ten

Obožavamo ih i koristimo kroz čitavu godinu, ali, složit ćete se, posebnu čar imaju u ljetnim mjesecima, kad na blago preplanulom licu hvataju sunčeve i mjesečeve zrake na poseban način pa nam otkrivaju svoje novo lice u koje se iznova zaljubljujemo svakim novim make-up lookom. Zaronite u svijet neodoljiva sjaja i zablistajte baš svaki dan, čak i kad za to nemate posebnog povoda.

Highlight paleta savršen je svjetlucavi partner kroz čitavu godinu i svaku prigodu. Zbog kompaktnog pakiranja u formi palete sjenila jednostavno se nanosi kistom i, prema potrebi, nadograđuje dodatnom aplikacijom. Nježna bež nijansa idealna je za nanošenje visoko na jagodice, vrh nosa i sam kraj brade. A tamnija smeđa prema potrebi može preuzeti i ulogu bronzera na obrazima te na čelu uz sam rub kose. Ružičasta će pak biti saveznik za nježno rumene i svjetlucave obraze kad im nedostaje samo malo boje i sjaja.

Trend IT UP, dm, 29,90 kn

Kremasta tekstura highlightera jednostavna je za nanošenje, a pruža neodoljiv prirodan sjaj. Malenu količinu razmazanu među prstima jednostavno ćete nanijeti na bilo koji dio lica koji želite dodatno naglasiti. Savjetujemo i da isprobate nanošenje na ključne kosti i tako ih dodatno naglasite u outfitima koji otkrivaju ramena.

L’Occitane, 76,30 kn

Uljni shimmeri i highlighteri te oni u formi želea daju posebnu svjetlucavost. Neovisno o tome koristite li ih na licu ili na tijelu, kombinacija sitnih šljokica i sjajnog ulja i želea dat će dodatnu dimenziju koži na mjestima na koje ih nanosite. A ljeto i kraći odjevni komadi nude izvrsnu priliku za postizanje toliko željenog skin glowa.

Douglas, 16,90 kn

Maybelline, Müller, 59,90 kn

Iako make-up trendovi posljednjih nekoliko godina fokus stavljaju na svjetlucanje lica, sjajne će usne uvijek biti pun pogodak. Ponajviše ljeti kad izbjegavamo teške proizvode poput mat ruževa. Pa u trenucima kad je vam je potrebno malo boje na usnama odaberite opciju sjajila. Ono će samo po sebi osigurati naglašene usne, ali u kombinaciji sa shimmer česticama sveukupni dojam bit će još sjajniji.

H&M, 19,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

U bojama ljeta

Stvoreni za savršenu ljetnu njegu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići