Nadahnuto Divljim zapadom

Kaubojke su najdraži model čizama i nose se uz gotovo sve kombinacije

Ove jeseni morate imati barem jedan par te neodoljive obuće, koja izgleda tako dobro uz maksi suknje i haljine, kožne hlače, ali i odijela te, naravno, traperice. Spektar stylish varijanti je širok i zato dobro iskoristite ovaj udoban i poželjan trend, koji će jednako atraktivno izgledati u dnevnim, ali i večernjim lookovima.

Kratki model čizama načinjen je od kože u kroko izdanju, potpetica je idealne visine kako bi kaubojke bile udobne za cjelodnevno nošenje, dok je đon s gornje strane uz sam rub obuće ukrašen efektnim zakovicama.

Aldo, 949 kn

Šiljata i pripijena forma odlikuje ovaj popularni par, koji osim patentnog zatvarača i kroko teksture sadrži i tipičan prošiv na vrhovima čizama.

Bershka, 299,90 kn

Ukoliko ne možete bez visokih potpetica, svakako nabavite kaubojke u tom ženstvenom izdanju. Na odmet neće biti ni izgled brušene kože i to u poželjnoj smeđoj varijanti.

Lasocki, CCC, 499 kn

Bež čizmice idealne su za urbane outfite uz, primjerice, duge suknje, meke dolčevite i široke, ležerne kapute u bijelim nijansama i bojama pijeska.

Star Collection, Deichmann, 259 kn

Sjajna i glatka koža te zanimljiv ‘tupi’ vrh čizama nosite u spoju s aktualnim kariranim komadima i smeđim detaljima.

Mango 599,90 kn

Za ‘opasne’ lookove, tu su kratke čizme u kombinaciji brušene i kože zmijskog printa. Njihovoj atraktivnosti doprinosi i prošiv, kao i izrazito šiljati vrh. Osim uz omiljene traperice, najbolje će izgledati uz suknje od tila, crne haljine, ali i one čija tekstura nosi cvjetni print.

Zara, 449,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Kako nositi tajice?

Na sportskom tragu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići