Tako moćan bodi

Odjevni predmet koji je ujedno i donje rublje jedan je od omiljenijih modela jer, osim što se ne izvlači iz odjeće, lagano oblikuje figuru

Idealan je kao dio koji se nosi ispod sakoa u kombinaciji s odijelom ili ženstvenim kostimima. Ove će se sezone nositi i ispod popularnih kardigana, ali i u kombinaciji s kožnim komadima. Naravno, možete ga nositi i isključivo kao donje rublje…

Atraktivan zebra print ukrašava ovaj visoko rezani bodi s V izrezom. Odlično će se uklopiti u jesenske outfite, naročito kao dio priče o aktualnim kostimima u boji.

H&M, 69,90 kn

Bodi koji lagano oblikuje figuru dolazi u boji kože, a najbolje će pristajati uz komade sličnih nijansi, odnosno one camel i boje pijeska.

New Yorker, 54,90 kn

Svoj “kožni“ styling osvježite bodijem životinjskih šara pa ga isfurajte, primjerice, u kombinaciji s kožnim hlačama ili suknjom i čizmama visokih sara.

Orsay, 99,90 kn

Ovaj pomalo sportski komad odlično će izgledati uz traperice i općenito casual lookove.

Levi’s, Peek&Cloopenburg, 279,95 kn

Bodi bez šavova neće se ocrtavati na vašoj odjeći, a neutralna boja pristaje uz sve kombinacije pa ga možete nositi uz što god poželite, kao gornji komad ili pak ispod odjeće.

Tezenis, 99,90 kn

Ovaj elegantni model, koji djeluje kao fini svileni top, nosite uz tanke kardigane od kašmira, duge suknje, ali i kao bazni element ispod sakoa.

Zara, 99,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Omiljeni komadi

Raskošni dodaci

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići