Tekući ruž u koji ćete se zaljubiti

Rouge Laque prvi je tekući ruž branda Bourjois koji pruža nevjerojatno intenzivne boje

Neodoljivo je lagan i dugotrajan pa će na usnama trajati satima nakon nanošenja, stoga je odličan izbor za večernje izlaske. Rouge Laque je opremljen nakošenim aplikatorom za još više preciznosti, omogućuje savršeno definiranje usana, intenzivnu boju i satenski sjaj u samo jednom potezu.

Nakon mat finiša i iznimne lakoće koju donosi planetarno popularan Rouge Velvet, satenskim sjajem i intenzivnim bojama Rouge Laquea usne dobivaju intenzivan sjaj. Drugačiji i 100 % chic, Rouge Laque je ruž koji je dorastao svim izazovima.

Tekući je, ali nije ljepljiv poput sjajila i nudi izraženu boju poput klasičnih ruževa. Intenzivnost boje jednaka je intenzivnosti njegovog sjaja, a na usnama se zadržava i do 16 sati, ostavljajući konkurenciju daleko iza sebe i zato je mnogim djevojkama i ženama prvi izbor.

Iznimno pigmentiran, omogućuje neodoljivu ugodnost koja ne isušuje usne. Jeste li ga već isprobali? Ako niste, napravite to odmah jer Bourjois Rouge Laque možete pronaći u dm i Müller trgovinama City Centera one East i West u Zagrebu te City Centera one Split.

Autor: Maja Ješić
Foto: Shutterstock i press

 

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići