The wishlist: Od štikle do čizme

Sada je pravo vrijeme za shoe shopping
Daj curi prave cipele i spremna je pokoriti svijet, a u ovim modelima učinit ćete to na visokoj nozi. Od elegantnih potpetica do dramatičnih čizmi, ali i neodoljivih balerinki. Ovo su cipele koje ćete poželjeti imati u svojoj kolekciji!
Nova definicija čizme
Čizme u svim oblicima, ali baš svim! Tako bi se mogla opisati atmosfera u modnom svijetu u pogledu ovog multitalentiranog komada obuće. Udoban, pomalo chunky model koji je u ovosezonskoj izvedbi s povišenim potplatom, pratit će vas tijekom svih blagdanskih aktivnosti kao udobna čizma koja će izgledati šarmantno uz skraćenu verziju wide leg traperica.
Ugg, 179,95 € (1.355,83 kn)
Možda najveći uzlazni trend bilježe popularne kaubojke koje su donedavno gotovo nestale s modnog radara. U skraćenoj verziji sare i sa srebrnim špicom statement su komad u garderobi svake trendseterice.
Aldo, 157,00 € (1.182,92 kn)
Visoke čizme boje konjaka govorit će same za sebe, a sjajno će pristajati s mini haljinama i dužim kaputima.
Mango, 99,99 € (753,37 kn)
Pametna kupnja
U šarmantnom izdanju crne balerinke s remenčićem i ukrasom na vanjskoj strani kao da kanaliziraju Audrey Hepburn i malu crnu peplum haljinu.
Stradivarius, 22,99 € (173,22 kn)
Mokasinke su onaj tip cipele koje će biti stylish potpis na gotovo svakom outfitu, naročito u dnevnim varijantama kada potpetice nisu prioritet.
Nine West, 57,50 € (433,23 kn)
A kada su potpetice prioritet, birajte klasične salonke koje su ujedno i pametan ulog. Nisu samo praktične nego se i sjajno kombiniraju s različitim komadima.
Zara, 25,95 € (195,52 kn)

Foto: press, Zara, Ugg, Nine West, Aldo, Stradivarius, Mango

SALE: Catch this!

Let's go party: Winter edition

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići