Tko se boji kiše još?

Kabanice su nezaboravan odjevni predmet koji smo još kao djeca bezbrižno nosili po kiši i skakali po lokvicama, naravno u kombinaciji s gumenim čizmama

Danas su one modni imperativ, a za njima su lude brojne trendseterice jer ovi ležerni i praktični modeli osim što izvrsno izgledaju, istodobno i štite od kiše koje su u jesen česta pojava! Njihova vodonepropusna površina u prošlosti je prvenstveno štitila ribare, vojnike i radnike koji su boravili na otvorenom, bez obzira na vremenske prilike. I naravno, kao što se to uvijek ponavljalo kroz povijest odijevanja, i kabanice su od takozvane radne uniforme postale omiljeni komad, a sada i must-have brojnih high street kolekcija.

Oduvijek je najpopularnija bila žuta unisex kabanica, koja je sada dobila inačicu u formi upečatljive jakne s kariranom podstavom. Možete je pronaći i u verziji s toplom podstavom i sjajne teksture i to sa zatvaračem.

Orsay, 319,90 knPull&Bear, 299,90 kn

Za sve romantičarke idealna će biti kabanica u nježnoj ružičastoj varijanti.

Stradivarius, 279,90 kn

Strukirani model koji više izgleda kao jakna nego kabanica, upravo je zbog svog netipičnog izgleda prikladan za svakodnevno nošenje.

Orsay, 319,90 kn

Nešto topliji komad u širokoj, oversized verziji također ima i laganu podstavu koja štiti od hladnoće.

Zara, 299,90 kn

https://www.instagram.com/p/Bn1c6dlhxFZ/?taken-by=biancarizzuto

https://www.instagram.com/p/BoSBO5QAoG_/?taken-by=oxananiki

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Karirana klasika

Top puloveri

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići