Točka na ‘i’ slojeva odjeće

Slojevito odijevanje opet je uzelo maha, a samim time na scenu nastupaju fine vunene tkanine u obliku toplih pelerina i ponča

Ovi neizostavni elementi slojevitog odijevanja mogu se isfurati na više načina. I dok će ih mlađe žene rado nositi u nekoj polusportskoj varijanti, ovi komadi mogu biti točka na ‘i’ izrazito damskog izgleda, što naravno ovisi o tkanini, ali i dezenu. Što je najzanimljivije, oba odjevna predmeta imaju dugu modnu povijest. Tako nam pončo dolazi iz tradicijske odjeće južnoameričkih Indijanaca, a smatra se jednim od prvih formi gornje odjeće.

Pelerina je pak svoj put do modnog trona prošla od hodočasničkih ogrtača, svećeničkih halja preko vojničkih kabanica pa sve do današnjih trendi modela. I dok je pončo zatvoren sa svih strana i oblikovan od kvadratne vunene tkanine s otvorom za glavu, pelerina je ogrtač kružnog oblika kojim se omata tijelo. I bez obzira na to koji model odaberete, važno je da ga uskladite s vlastitim stilom. Za statement look odaberite maslinastozeleni pončo upotpunjen asimetričnim volanom. Nosite ga preko tople dolčevite uz omiljene traperice i kaubojske čizme.

s.Oliver, 319 kn

Karirani modeli također su u fokusu, naročito oni u vječnoj crno-bijeloj varijanti. Najbolje će doći do izražaja u spoju s crnom odjećom.

Mango, 249,90 kn

Komad u etno formi vrlo je atraktivan zbog dvobojnog printa, kao i proštepanog obruba te igre prugicama. U njemu sigurno nećete proći nezamijećeno.

Desigual, 759 kn

Ukoliko ste ljubiteljica monokromatskih kombinacija, odaberite neutralan sivi model ukrašen resicama koje mu daju posebnu draž. Prednost ovog komada je što ga možete jednako dobro isfurati u casual, ali i nešto elegantnijim outfitima.

H&M, 179 kn

Nježne pastelne nijanse u kontrastu s vječnom crnom čine ovaj komad vrlo upečatljivim, a na vama je hoćete li ga nositi primjerice samo preko haljine ili pak kao posljednji sloj vašeg najnovijeg trendi looka.

C&A, 179 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Plava bunda

Popularne tregerice

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići