Točke na ‘i’ proljetnih uzoraka

Male i velike – točkice su proljetni klasik

Ma koji god trendovi vladali, svakog proljeća vjerno se vraćamo komadima s dva uzorka – prugice i točkice. Vječni klasici koji se savršeno uklapaju u modno buđenje koje svake godine jedva čekamo. Naravno, nosimo ih i u drugim sezonama, ali proljetnima se posebno veselimo jer često donose novo lice ovom neodoljivom uzorku.

U isto vrijeme razigrane, ali i sofisticirane, točkice svoje mjesto pronalaze u svakoj ženskoj garderobi neovisno o tome koji stil preferirale. Crno-bijele varijacije bazično su izdanje ovog printa koje nosi bezvremenski prizvuk i pristaju apsolutno svakom odjevnom komadu. A posebno neodoljivo izgledaju na košuljama i bluzama, ali i modnim dodacima poput marama i šešira. Klasičnog izgleda i neutralnog kolorita, odlično se nose u spoju s brojnim bojama što ovo njihovo izdanje čini sigurnim izborom. Zato ih bez problema možete uključiti u svoju proljetnu capsule garderobu.

New Yorker, 119 kn

CCC, 119 kn

Tezenis, 129 kn

Iako su neutralne točke i točkice odličan saveznik profinjena prizvuka, one šarenije nude zaigranost kojoj često pribjegavamo u toplim sezonama. Srećom, trendovi, samim time i ponude u omiljenim nam trgovinama ovog su proljeća naklonjeni baš toj modnoj maštovitosti kolorita. Tako će ljubiteljice pin-up stila doći na svoje kroz plavu bazu i bijele točke na ženstvenim haljinama. Eklektičarke će pak svog favorita sigurno pronaći u jednoj od zanimljivih kombinacija boja koje će vješto kombinirati u zanimljive outfite. A romantičarke će na svoje doći s midi suknjama kojima ovaj uzorak savršeno pristaje u baš svakom spoju boja.

Orsay, 299,90 kn

Zara, 249,90 kn

Mango, 249,90 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

3 načina kako nositi kožne komade u proljeće

Ovako se nosi – Bridgerton

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići