Top 5 bestselera koji se moraju naći na vašoj polici knjiga

Donosimo vam pet književnih naslova koje ove jeseni nećete ispuštati iz ruku

Približavamo se kraju godine kada izdavači objavljuju svoje najveće hitove. No nisu samo naši izdavači u pitanju. U svijetu je u proteklih mjesec dana objavljeno nekoliko knjiga koje će biti najprodavaniji naslovi godine. Ovoga puta izdvojit ćemo par trilera, ljubavne priče i dva potpuno drugačija, pomalo neočekivana, naslova koje možete potražiti u knjižarama City Centera one.

 

PRIČE ZA LAKU NOĆ ZA MLADE BUNTOVNICE – Elena Favilli i Francesca Cavallo

Iako namijenjene mladim buntovnicama, priče koje ćete pronaći u ovoj knjizi inspirativne su bez obzira na dob čitatelja. Autorice su odabrale stotinu utjecajnih žena te o njihovim životima napisale kratku priču. Uz to, svaka je priča ilustrirana na vrlo maštovit način, a u tome je sudjelovalo preko šezdeset ilustratorica iz svih krajeva svijeta. Knjigu su originalno objavile same, prikupivši sredstva za produkciju preko Kickstartera. Ovo je fenomen, u to nema sumnje.

Tisak Media, 119,00 kn

MLIJEKO I MED – Rupi Kaur

Zbirka pjesama koju je napisala kanadska autorica Rupi Kaur (te prvo objavila sama 2014.) najprodavaniji je naslov u Americi ove godine. Ukupno. Ali ne samo ondje, knjiga je hit gdjegod se objavi. Kada su svi mislili da je s poezijom gotovo, da je pišu i čitaju samo zaljubljenici u dobar stih i formu, dolazi nam megahit koji čitaju milijuni žena diljem svijeta. Pjesme su jednostavne i izravne, a mnoge se čitateljice poistovjećuju s autoricom kada iskreno govori o ljubavi, patnji, zlostavljanju te životu moderne žene općenito.

Hoću knjigu, 129,00 kn

 

UČITELJ– Katerina Diamond

Učitelj je urbani triler koji će vas šokirati. Iako su zločini u knjizi prilično brutalni, nije samo to ono što ledi krv u žilama. Kroz cijelu knjigu provlači se neki neodređeni osjećaj terora. Pratimo nekoliko likova, čitamo o njihovim odnosima i životnim pričama, a paralelno se odvijaju monstruozni činovi ubojstava. Kako će se sve to spojiti nakon polovine knjige, veliki je užitak čitati jer autorica u rukavu ima više od jedne pobjedničke karte.

Hoću knjigu, 99,00 kn

 

ZGODNE DJEVOJKE – Karin Slaughter

Prvi roman ove majstorice trilera koji nije dio serijala. Mnogima već poznata po vrhunskim krimićima, Slaughter nas u ovom romanu vodi u mračne vode žanra psihološkog trilera. Obitelj koja je potresena nestankom kćeri tijekom godina potpuno se raspada. Dvije sestre se otuđuju i svaka krene svojim putem. No novo ubojstvo potaknut će sestre da se udruže i proniknu u jezivu tajnu koju policija ne može dokučiti. Emotivan i vrlo moćan roman.

Tisak Media, 99,00 kn

 

VIKEND U PARIZU – Jojo Moyes

Volite li romantiku i Pariz, ova će vas zbirka kratkih priča oduševiti. Jojo Moyes je izvrsna autorica poznata po naslovu Tu sam pred tobom po kojem je snimljen i odličan film. Nakon nekoliko romana, sada je imamo priliku upoznati u vještom baratanju kraćim sadržajem. Kao i njezini romani, ove priče su ljubavne, ali daleko od slatkorječivih romansa – osjećaji koje ćete proživjeti čitajući ovu knjigu nose u sebi skrivene strane ljubavi koje čuče u svakome od nas.

Hoću knjigu, 99,00 kn

 

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići