TOP 5 FILMOVA U SIJEČNJU

Početak nove godine donosi i nove zanimljive filmske naslove u Cineplexx kino!

Početak nove 2018. godine osim dobrih želja, donosi i nove zanimljive filmske naslove u Cineplexx kino. Drama, komedija, triler, animirani hitovi… zaljubljenici u sedmu umjetnost pronaći će sve što požele, a svi posjetitelji splitskog Cineplexx kina svoje će filmsko iskustvo podići na posve novu razinu uz vrhunsku MX4D tehnologiju i Luxury sjedala.

Odabrali smo top 5 filmskih naslova koji nam stižu u siječnju:

VELIKA IGRA

Film Velika igra istinita je priča o poker princezi Molly Bloom (Jessica Chastain), koja je vodila najekskluzivnije ilegalne igre cijelo jedno desetljeće. Molly je bila skijašica koja je postala konobarica nakon neuspješne kvalifikacije za Olimpijske igre. Nezadovoljna običnim poslom, pokrenula je ilegalnu kockarnicu na tjednoj bazi koju su posjećivali slavni glumci i velike face s Wall Streeta. Molly je uspješno vodila posao sve dok joj usred noći na vrata nisu upali agenti FBI-ja. Jedini saveznik joj je bio njezin odvjetnik Charlie Jaffey, koji je otkrio da je Molly puno više od onoga što se pisalo o njoj. Film u Cineplexx kina stiže 4. siječnja.

OSMI POVJERENIK

Film Osmi povjerenik redatelja i scenarista Ivana Salaja nastao je prema nagrađivanom romanu Renata Baretića. Radnja filma vrti se oko Siniše Mesjaka, arogantnog i ambicioznog političara u usponu, koji se nađe u središtu skandala. Kako bi ga sklonio od javnosti, premijer ga imenuje povjerenikom vlade RH na najudaljenijem naseljenom otoku Trećiću, sa zadatkom organiziranja lokalnih izbora. Prethodnih sedam povjerenika u tome nije uspjelo. Na Trećiću nema telefona, interneta ni signala za mobilnu mrežu, a veza s kopnom ovisi o nafti koju dostavljaju talijanski šverceri. Otočani govore nerazumljivim dijalektom i bez prevoditelja Tonina, mladića koji boluje od čudne padavice, Mesjak ne bi razumio ni riječi. Nastojeći pronaći način da ostvari svoju misiju, Mesjak otkriva nestvaran svijet Trećića, pronalazi nevjerojatne likove, najboljeg prijatelja u životu i… samoga sebe. Film u Cineplexx kina stiže 11. siječnja.

NOVINE

Radnja filma usredotočena je na objavu pentagonskih dokumenata u Washington Postu, kojom su 1971. njegovi novinari otkrili istinu o Vijetnamskom ratu. Pentagonski dokumenti predstavljaju niz službenih dokumenata američkog ministarstva obrane koji su procurili tako što ih je vojni analitičar Daniel Ellsberg dostavio novinarima. Dvostruki osoarovac Tom Hanks igrat će ulogu urednika Washington Posta Bena Bradleeja, a trostruka oskarovka Meryl Streep ulogu glavne izdavačice novina Kay Graham, koja je vodila sudski spor s vladom u trenutku kada je predsjednik SAD-a bio Richard Nixon. Film u Cineplexx kina stiže 11. siječnja.

MALI VELIKI ŽIVOT

Radnja filma prati norveške znanstvenike koji smatraju da bi se smanjivanjem riješio problem prekomjerne naseljenosti planeta, a u glavnim se ulogama pojavljuju Matt Damon, Kristen Wiig, Christoph Waltz i Hong Chau. Tako smanjeni, ljudi shvaćaju koliko su pristupačniji troškovi života u novom okruženju. Uz obećanje da će imati bolji život, jedan sasvim običan čovjek (Matt Damon) sa suprugom (Kristen Wiig) donosi odluku o smanjivanju i napuštanju svog dotadašnjeg stresnog života i seli se u novu malu zajednicu. Njihov će izbor pokrenuti lavinu novih izazova i životnih avantura. Film u Cineplexx kina stiže 18. siječnja.

SAV NOVAC SVIJETA

Priča prati 16-godišnjeg Johna Paula Gettyja III (Charlie Plummer) koji je otet, a njegova majka Gail (Michelle Williams) pokušava uvjeriti njegovog djeda, milijardera Gettyja (Christopher Plummer), ujedno najbogatijeg čovjeka na svijetu, da plati otkupninu. Kad stari Getty odbije, otmičari postanu brutalni. U utrci između života i smrti, pitanje je hoće li prevladati ljubav prema unuku ili prema novcu. Doznat ćete u Cineplexx kinima od 25. siječnja.

Foto: Press

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići