Top 5 ključnih komada za kišu

Gumene čizme

Početak jeseni obilježile su neuobičajeno i neočekivano visoke temperature i sunčano vrijeme. No nekima nažalost, a drugima nasreću, ta je toplina iza nas i polako je mijenjaju sivi i kišni dani. Iako za takvih dana većina nas želi ostati kod kuće, raspored obveza nije blagonaklon prema našim željama, pa se moramo nekako prisiliti na izlazak. A taj izlazak podrazumijeva adekvatan outfit u kojem će nam biti ugodno, u kojem ćemo ostati suhi i, naravno, koji će biti stylish. Zato po pitanju obuće nema dileme – gumene čizme apsolutan su must-have.

Visoke gumene čizme bezvremenski su klasik koji uglavnom povezujemo s radnim kombinacijama, osobito onim za vrtlarenje. Ipak, njihova je primjena puno šira i mogu biti izvrstan komad za dnevne outfite. Prepoznali su to i brojni brendovi koji su u proteklih desetak godina u svoje kolekcije sve češće uvrštavali upravo ovaj funkcionalan komad. Tako ćete visoke čizme moći pronaći u gotovo svakoj boji i izdanju. Želite li u svojoj kombinaciji ostaviti retro dojam, odaberite model s primjetnim logo uzorkom i vezicom na vrhu sare. Težite li ipak trendi looku, tamne chunky varijante bit će nepogrešiv odabir.

Guess, Mass, 959 kn (127,28 €)

Mango, 449,90 kn (59,71 €)

Sve veća popularnost gumenih čizama u ponudu brendova donijela je i njihove niske varijante. Tako su sve ljubiteljice gležnjača došle na svoje jer će bez problema pronaći savršen gumeni model za sebe. A za razliku od tamnih nijansi, koje uglavnom prate visoke modele, gležnjače dolaze u raznim nijansama i baš sve će unijeti trendi prizvuk u vaše kišne outfite. Kulerice će i dalje moći nositi svoje crne miljenice, a obožavateljice nježnijih stilova na svoje dolaze s gležnjačama svijetlih tonova koje će bez problema spajati i sa suknjama i s hlačama.

Tommy Hilfiger, Office Shoes, 689 kn (91,45 €)

Grand Canyon, CCC, 279,90 kn (37,15 €)

Totalno primjetan i trendi look postići ćete odabirom neuobičajenog modela obuće koji ne mora nužno biti u vibrantnom koloritu. Gumene čizme masivna potplata s blok potpeticom izvrsna su opcija u danima kada svoj kišni look želite podignuti na novu razinu. Spojite ih sa skinny trapericama i kožnom jaknom ili kaputom za urbani dojam. Ako ih, pak, dodate midi haljini kao kontrastni komad, sigurno ćete privući pažnju gdje god se pojavite.

Zara, 349,90 kn (46,44 €)

Foto: Mango i press

Wow dodaci stvoreni za zimu sa stilom

Oversized košulje – kako ih nositi ove sezone?

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići