Top kombinacija

Kratke haljine apsolutni su must-have, baš kao i čizme visokih sara, a zajedno čine savršen spoj!

Iako je ljeto i službeno gotovo, haljine su i dalje in. Sada ih se ne morate odreći čak ni po ružnom vremenu. Naime, dovoljno je da prihvatite najnoviji trend i umjesto salonki navučete it čizme! Ako ne volite nositi najlonke ili vam je još prerano za njih, obucite sokne, a ispod haljine uske pripijene hlačice u kojima vam neće biti hladno. To je ujedno idealan trik da izgledate neodoljivo.

Haljinu od tvida, u Chanel stilu, ukrašenu bisernim gumbima isfurajte uz otmjene čizme u boji bijele kave, čija potpetica nosi trendi, zmijski print. Ne zaboravite na finu svilenu bluzu koju ćete odjenuti ispod haljine i bisernu ogrlicu.

Haljina, Bershka, 199,90 kn; čizme, Mango, 1199 kn

Uvijek neodoljiv, točkasti print sada je u formi haljine s dugačkim, puf rukavima. Odjenite je u spoju s ultra popularnim kaubojkama i mini torbicom s resama i vaš novi country look je spreman za izlaske.

Haljina, H&M, 179 kn; čizme, Zara, 699,90 kn

Eleganciju bez premca postići ćete pomoću plisirane haljine sa šal ovratnikom uz koju obujte čizme zmijskog uzorka i izrazito visokih sara. Ovaj model haljine u charleston stilu ima i pripadajući remen, koji se nosi gotovo na bokovima.

Haljina, Zara, 299,90 kn; čizme Star Collection, Deichmann, 369 kn

Ravne čizme boje konjaka obujte u spoju s romantičnom haljinom cvjetnog dezena i čipkastih elemenata. U poslovnoj varijanti pridružite im i aktovku.

Haljina, Orsay, 319,90 kn; čizme Tommy Hilfiger, Humanic, 1499 kn

Košulja-haljina u jeans izdanju ima struk naglašen pojasom u istom stilu, a odlično će izgledati u kombinaciji s uskim čizmama aktualnih zmijskih šara.

Haljina, s.Oliver, 479 kn; čizme, Aldo, 799 kn

U trendu je tamna romantika, odnosno komadi čija je crna tekstura posuta cvijećem. Upravo takva haljina nosi se s ravnim čizmama visokih sara i to od fine, brušene kože.

Haljina, C&A, 149,0 kn; čizme Buffalo, Office Shoes, 749 kn

Foto: Sanja Jagatić za Journal i press

INSPIRIRAJTE SE

Omiljeni komadi

Animal za posao

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići