Top modeli kupaćih kostima

Vrijeme je za plažu

Odabir kupaćeg kostima za neke je najuzbudljiviji dio opremanja ljetne garderobe, a za druge omraženi shopping koji odrađuju samo zato što odlaze na godišnji odmor. I bez obzira na to u kojoj ste skupini, malo dobre inspiracije i pokoji savjet neće biti naodmet. Zato smo za vas pregledali ponudu trgovina i izdvojili odlične modele među kojima ćete sigurno pronaći smjer za sebe.

Jednodijelni kupaći kostimi posljednjih godina doživljavaju pravu modnu renesansu. Koji je razlog njihova povratka među vodeće trendove uopće nije važno kad znamo da je to oduševilo žene diljem svijeta. I to s razlogom! Istovremeno pokrivaju velik dio tijela te otkrivaju baš onoliko koliko treba da se, i za onih dana kad niste raspoložene za pokazivanje u bikiniju, osjećale spremnima za plažu. Najbolji modeli za dame izraženih oblina dolaze s dubljim V izrezom koji će, u kombinaciji sa strukiranim krojem, učiniti figuru vizualno duljom i užom. Žene sitnije građe svog će jednodijelnog favorita pronaći u krojevima visoko rezanog donjeg dijela koji će vizualno izduljiti noge te dati dojam visine. A za sve obožavateljice ljetnih partyja i ludih provoda u beach barovima tu su takozvani trikiniji, jednodijelni kupaći kostimi koje od bikinija razlikuje samo tanki komad tkanine koji prelazi preko trbuha.

Triumph, 89 € (670,57 kn)

United Colors of Benetton, 50,30 € (378,99 kn)

Yamamay, 59,95 € (451,69 kn)

Iako jednodijelni modeli vladaju trendovima, najbolji preplanuli ten ipak ćete postići nosite li na plaži bikini. No, vjerujemo da i vas svake godine muči razmišljanje o tome koji model odabrati. Stilisti i modni stručnjaci za ovaj outfit uvijek, prije trendovskih modela, savjetuju odabir prema građi tijela. Tako za kruškoliku građu uvijek savjetuju opciju koja će vizualno povećati gornji dio tijela te smanjiti onaj donji. Idealna opcija za to bit će gornji dio bikinija koji je podebljan spužvom i visoko rezani donji dio. Proporcionalnija će građa tijela voljeti klasični bikini koji kombinira trokutiće i donji dio prema osobnim preferencijama. Želite li dobiti na visini, visoko rezane gaćice bit će odličan odabir, a tražite li opciju koja će stvoriti dojam struka, modeli s visokim pasicama bit će vaš saveznik. Tražite li, pak, varijantu koja će vas istaknuti i u kojoj ćete dobiti najbolju boju, modeli s tanga gaćicama bit će vaš favorit. U slučaju da želite naglasiti svoju vretenastu građu, odaberite gornji dio u takozvanom banana modelu.

Gornji dio, H&M, 17,99 € (135,55 kn); donji dio, H&M, 14,99 € (112,94 kn)

Gornji dio, Calzedonia, 32 € (241,10 kn); donji dio, Calzedonia, 21,90 € (165 kn)

Gornji dio, Mango, 22,99 € (173,22 kn); donji dio, Mango, 19,99 € (150,61 kn)

Foto: Pexels, Calzedonia i press

INSPIRIRAJTE SE

Novo lice boho trenda

Nepogrešive ljetne kombinacije

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići