Top modeli kupaćih kostima

Vrijeme je za plažu

Odabir kupaćeg kostima za neke je najuzbudljiviji dio opremanja ljetne garderobe, a za druge omraženi shopping koji odrađuju samo zato što odlaze na godišnji odmor. I bez obzira na to u kojoj ste skupini, malo dobre inspiracije i pokoji savjet neće biti naodmet. Zato smo za vas pregledali ponudu trgovina i izdvojili odlične modele među kojima ćete sigurno pronaći smjer za sebe.

Jednodijelni kupaći kostimi posljednjih godina doživljavaju pravu modnu renesansu. Koji je razlog njihova povratka među vodeće trendove uopće nije važno kad znamo da je to oduševilo žene diljem svijeta. I to s razlogom! Istovremeno pokrivaju velik dio tijela te otkrivaju baš onoliko koliko treba da se, i za onih dana kad niste raspoložene za pokazivanje u bikiniju, osjećale spremnima za plažu. Najbolji modeli za dame izraženih oblina dolaze s dubljim V izrezom koji će, u kombinaciji sa strukiranim krojem, učiniti figuru vizualno duljom i užom. Žene sitnije građe svog će jednodijelnog favorita pronaći u krojevima visoko rezanog donjeg dijela koji će vizualno izduljiti noge te dati dojam visine. A za sve obožavateljice ljetnih partyja i ludih provoda u beach barovima tu su takozvani trikiniji, jednodijelni kupaći kostimi koje od bikinija razlikuje samo tanki komad tkanine koji prelazi preko trbuha.

Triumph, 89 € (670,57 kn)

United Colors of Benetton, 50,30 € (378,99 kn)

Yamamay, 59,95 € (451,69 kn)

Iako jednodijelni modeli vladaju trendovima, najbolji preplanuli ten ipak ćete postići nosite li na plaži bikini. No, vjerujemo da i vas svake godine muči razmišljanje o tome koji model odabrati. Stilisti i modni stručnjaci za ovaj outfit uvijek, prije trendovskih modela, savjetuju odabir prema građi tijela. Tako za kruškoliku građu uvijek savjetuju opciju koja će vizualno povećati gornji dio tijela te smanjiti onaj donji. Idealna opcija za to bit će gornji dio bikinija koji je podebljan spužvom i visoko rezani donji dio. Proporcionalnija će građa tijela voljeti klasični bikini koji kombinira trokutiće i donji dio prema osobnim preferencijama. Želite li dobiti na visini, visoko rezane gaćice bit će odličan odabir, a tražite li opciju koja će stvoriti dojam struka, modeli s visokim pasicama bit će vaš saveznik. Tražite li, pak, varijantu koja će vas istaknuti i u kojoj ćete dobiti najbolju boju, modeli s tanga gaćicama bit će vaš favorit. U slučaju da želite naglasiti svoju vretenastu građu, odaberite gornji dio u takozvanom banana modelu.

Gornji dio, H&M, 17,99 € (135,55 kn); donji dio, H&M, 14,99 € (112,94 kn)

Gornji dio, Calzedonia, 32 € (241,10 kn); donji dio, Calzedonia, 21,90 € (165 kn)

Gornji dio, Mango, 22,99 € (173,22 kn); donji dio, Mango, 19,99 € (150,61 kn)

Foto: Pexels, Calzedonia i press

INSPIRIRAJTE SE

Novo lice boho trenda

Nepogrešive ljetne kombinacije