Top torbe na sezonskom sniženju

Presjek ključnih modela

Shopping na sezonskim sniženjima ne mora se isključivo svoditi na lov na komade koji su vam nužni za popunjavanje kolekcije. Vrijeme popusta idealna je prilika da sami sebe počastimo i ponekim komadima koji nam možda nisu nužni, ali se nalaze na našim listama želja ili nas jednostavno osvoje na licu mjesta. Bilo da je riječ o sitnijoj stvari poput nakita, bilo da je to konkretniji odjevni komad poput kaputa, iskoristite popuste kako bi ulov bio još slađi. Iako će se popisi želja razlikovati, za većinu će barem jedna stavka biti zajednička – nova torba. Stoga vam donosimo pregled odličnih primjeraka za svaku prigodu.

Zavirite na linkove i otkrijte koji vas sve popusti očekuju u vašem City Centeru one East, West i Split!

Svaka žena u svojoj kolekciji, koliko god se modela i varijanti u njoj nalazi, ima onu jednu, najdražu torbu. Osim što je koristi češće nego bilo koju drugu, nosi je sve do trenutka kad se tragovi godina na njoj ne mogu više sakriti. I vrlo često svaka od tih omiljenih torbi iza sebe krije neku posebnu priču ili je riječ o posebnom modelu koji savršeno odgovara vašem stilu i potrebama. Ipak, najposebnije su one torbe koje su, uza sve ovo, nosile i znak sniženja.

Jenny Fairy, CCC, prije 43,79 € (329,94 kn) sada 26,15 € (197,03 kn)

Carpisa, prije 35,95 € (270,87 kn) sada 19,97 € (135,43 kn)

Crvene oznake sniženja često nas u tolikoj mjeri omame da kupujemo bez promišljanja. No, kad su torbe u pitanju, impulzivna kupnja nije baš poželjna bez obzira na to što se ponekad može dogoditi da ishod bude odličan. Prilikom odabira uvijek na umu morate imati namjenu koju joj planirate dodijeliti. Tražite li torbu za svaki dan, koju ćete bez problema nositi i na posao i u šetnju gradom, srednja veličina bit će najbolji odabir. Takva će torba biti dovoljno praktična pa vas njezino nošenje neće sputavati, a pritom će moći čuvati baš sve što vam tijekom dana može zatrebati. Osim toga, prije nego što se odlučite za kupnju, provjerite dolazi li uz nju i dugački remen jer, koliko god chic bile, top handle torbe nisu praktične za cjelodnevno nošenje.

Nine West, prije 59,59 € (448,98 kn) sada 41,71 € (314,26 kn)

Guess, Peek & Cloppenburg, prije 112,68 € (849 kn) sada 66,23 € (499 kn)

Sniženja volimo koristiti za nabavu posebnih modela koji će postati statement komadi naših kombinacija. To se pogotovo odnosi na party torbe koje uvijek volimo imati u pričuvi i one što ih volimo nositi u danima kada se želimo osjećati posebnima. Za ove je torbe najvažnije da se po nečemu ističu. Neka luda i neobična boja, zanimljiv dizajn, točno određeni brend za čijim komadima čeznemo samo su dio kriterija koje bi ova torba trebala ispunjavati. No jedan je najvažniji – da je na dobrom sniženju!

Mango, prije 22,99 € (173,22 kn) sada 19,99 € (150,61 kn)

Aldo, prije 71,67 € (540 kn) sada 35,84 € (284 kn)

Foto: Aldo i press

INSPIRIRAJTE SE

Traperice na sniženju – izdvojili smo favorite!

Uskočite u boju godine

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići