Top uzorak

Nakon što se karirani trend pojavio na revijama najpoznatijih modnih dizajnera, ovaj je uzorak polagano preplavio ulice New Yorka, Londona, Pariza i Milana te postao omiljen među poznatim trendsetericama i blogericama

Zasigurno ste primijetili da karirani uzorak dominira gradskim ulicama, mami vas s naslovnica magazina i iz izloga trgovina. Ovaj vrlo upečatljiv dezen došao je iz Škotske, globalnu popularnost doživio je u punk eri, a potpuni makeover dobio je ove godine pojavivši se na modnim pistama diljem svijeta.

https://www.instagram.com/p/BYQsNLhlDpI/?taken-by=camillecharriere

Karirano je ove sezone zasjalo na tronu uz traper i kožne jakne te nije više strogo rezervirano za kaput ili blejzer, viđamo ga na hlačama, suknjama, odjelima, pa čak i na cipelama ili torbicama.

Ako i vi želite zablistati u popularnom trendu predlažemo da ga nosite uz neutralne minimalističke komade kao što je obična bijela majica, crne ili crvene čizme i decentni nakit, no nećete pogriješiti ni ako se odjenete u isti uzorak od glave do pete. Prijedloge pogledajte u galeriji.

https://www.instagram.com/p/BY6FSCWghbP/?taken-by=weworewhat

https://www.instagram.com/p/BZ6Bk5lh99N/?taken-by=thefashionguitar

https://www.instagram.com/p/BaUPXvbATm3/?taken-by=weworewhat

 

Zara
229,90 kn
Mango
199,90 kn
Stradivarius
99,90 kn
Zara
299,90 kn
Mango
169,90 kn
Mango
299,90 kn
Mango
199,90 kn
Stradivarius
379,90 kn
Zara
549,90 kn
Stradivarius
139,90 kn

 

Foto: Instagram, Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Nabrane majice i haljine za savršenu siluetu

Mix&Match: kombinirajte hrabre uzorke

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići