Topli komadi koji prizivaju proljeće

Jakne i kaputi u boji

Bez obzira na to pripadate li zagriženim ljubiteljima zimske sezone ili ste među obožavateljima vrućih ljetnih temperatura, morate priznati da je za sunčanih dana sve ljepše. Življe boje u svima bude bolje raspoloženje i veliki su pokretač pozitivne energije. No, ako volite šarene outfite, ne morate nužno ovisiti o vremenskoj prognozi kako biste obojili svoj dan živim nijansama. Dovoljni će vam biti odjevni komadi u vibrantnim tonovima koji će na sam pogled probuditi nalet energije, i to ne samo vama. Stoga, u ovim još hladnim danima, za dozu pozitivne energije posegnite za primjetnim jaknama u boji!

Kratki preštepani i puffer modeli idealno su platno za žive nijanse. Zanimljiva dizajna i kraće forme, izvrstan su način uključivanja modne igre u svakodnevicu. Sasvim je svejedno preferirate li hladne ili tople tonove jer ovi će komadi obje varijante nositi jednako dobro. Stoga, bez straha uskočite u kraću jaknu u omiljenoj vam boji i budite tračak svjetla u svojoj okolini. Plavi i ljubičasti tonovi izvrstan su odabir ako većina vaših dnevnih outfita kao bazu ima klasične traperice. A želite li biti totalno trendi, ružičaste nijanse bit će pun pogodak za nadopunu vaše garderobe.

Pull&Bear, 29,99 € (225,96 kn)

 

Stradivarius, 15,99 € (120,48 kn)

Terranova, 39,99 € (301,30 kn)

Želite li u prvim proljetnim danima biti osunčani i primjetnim bojama, uskočite u jaknu ili kaput u žutim i zelenim nijansama. Od punih nijansi do pastelnih i neonskih, ove dvije boje na najbolji će način unijeti pozitivnu promjenu u vaše raspoloženje, ali i garderobu. Kaputi u ovim tonovima kao stvoreni su za igranje ostatkom outfita te će se prekrasno spojiti sa suknjama i haljinama. Ako je i vaš dnevni favorit lepršavi midi kroj, koji je pritom obogaćen plisiranim dizajnom, ovo će biti pun pogodak za vas. Volite li više casual modu i većina se vaših outfita vrti oko traperica i trenirki, sve dužine puffer i preštepanih jakni u ovim tonovima sigurno će pronaći svoje mjesto u vašoj dnevnoj rotaciji.

Bershka, 29,99 € (225,96 kn)

Zara, 169 € (1273,33 kn)

s.Oliver, 139,99 € (1054,76 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Ukrasi za kosu ponovo su in

Uskočite u trend nove jeans generacije