Topli komadi koji prizivaju proljeće

Jakne i kaputi u boji

Bez obzira na to pripadate li zagriženim ljubiteljima zimske sezone ili ste među obožavateljima vrućih ljetnih temperatura, morate priznati da je za sunčanih dana sve ljepše. Življe boje u svima bude bolje raspoloženje i veliki su pokretač pozitivne energije. No, ako volite šarene outfite, ne morate nužno ovisiti o vremenskoj prognozi kako biste obojili svoj dan živim nijansama. Dovoljni će vam biti odjevni komadi u vibrantnim tonovima koji će na sam pogled probuditi nalet energije, i to ne samo vama. Stoga, u ovim još hladnim danima, za dozu pozitivne energije posegnite za primjetnim jaknama u boji!

Kratki preštepani i puffer modeli idealno su platno za žive nijanse. Zanimljiva dizajna i kraće forme, izvrstan su način uključivanja modne igre u svakodnevicu. Sasvim je svejedno preferirate li hladne ili tople tonove jer ovi će komadi obje varijante nositi jednako dobro. Stoga, bez straha uskočite u kraću jaknu u omiljenoj vam boji i budite tračak svjetla u svojoj okolini. Plavi i ljubičasti tonovi izvrstan su odabir ako većina vaših dnevnih outfita kao bazu ima klasične traperice. A želite li biti totalno trendi, ružičaste nijanse bit će pun pogodak za nadopunu vaše garderobe.

Pull&Bear, 29,99 € (225,96 kn)

 

Stradivarius, 15,99 € (120,48 kn)

Terranova, 39,99 € (301,30 kn)

Želite li u prvim proljetnim danima biti osunčani i primjetnim bojama, uskočite u jaknu ili kaput u žutim i zelenim nijansama. Od punih nijansi do pastelnih i neonskih, ove dvije boje na najbolji će način unijeti pozitivnu promjenu u vaše raspoloženje, ali i garderobu. Kaputi u ovim tonovima kao stvoreni su za igranje ostatkom outfita te će se prekrasno spojiti sa suknjama i haljinama. Ako je i vaš dnevni favorit lepršavi midi kroj, koji je pritom obogaćen plisiranim dizajnom, ovo će biti pun pogodak za vas. Volite li više casual modu i većina se vaših outfita vrti oko traperica i trenirki, sve dužine puffer i preštepanih jakni u ovim tonovima sigurno će pronaći svoje mjesto u vašoj dnevnoj rotaciji.

Bershka, 29,99 € (225,96 kn)

Zara, 169 € (1273,33 kn)

s.Oliver, 139,99 € (1054,76 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Ukrasi za kosu ponovo su in

Uskočite u trend nove jeans generacije

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići