Torbe koje spašavaju outfite

Uvijek postoji onaj jedan detalj koji je toliko snažan i stylish da je u stanju spasiti svaki outfit. Upravo taj modni dodatak su torbe s potpisom Tosca Blu.

Najnovija kolekcija sastoji se od neodoljivih modela koji će zadovoljiti sve ukuse, odnosno stilske pravce. A osim toga, gotovo svaki model možete pronaći u barem dvije varijante.
Na prvu nas je osvojila malena šik torbica ukrašena biserima i kontrastnom mašnom. Poseban šarm daje joj i svojevrstan crni okvir. Stoga, ukoliko je vaš look preobičan ili jednobojan od glave do pete, ova slatkica u trenu će vas pretvoriti u modno zanimljivu šminkericu.

Tosca Blu, 949 kn

Ovaj retro model koji se nosi na ruci oplemenjen je suvremenim detaljem u obliku kopče-srca. Idealna je za modernu klasiku, odnosno uz malu crnu haljinu ili strukirani kostim.

Tosca Blu, 1699 kn

Nešto veći model u popularnom izdanju zmijske kože odličan je za dnevne, odnosno poslovne kombinacije. Bez obzira na to nosite li na posao traperice ili pak odijelo, ovaj model bit će u prvom planu i naglasiti vaš urbani stil.

Tosca Blu, 2049 kn

Tosca Blu, 1999 kn

Ova sezona posebno voli životinjski print, naročito leopard uzorka. Ako ne volite odjeću u tom stilu, dovoljna će biti torbica koja će vas uvesti u trendovsku orbitu.

Tosca Blu, 1299 kn

Mladenački i praktičan model koji možete nositi preko tijela izvrsno će naglasiti svaki outfit, od šarenih haljina preko motorističkih jakni pa sve do teddy bear kaputa.

Tosca Blu, 1699 kn

Za sve ljubiteljice šarenila i romantičnog cvjetnog printa, tu su torbice inovativnog dizajna. Naime, njihov atraktivan dezen dovest će vas u središte pozornosti, posebice ako krenete u hrabar modni izazov koji podrazumijeva nošenje više različitih uzoraka istovremeno – recimo, ako preko kaputa ili košulje s animal printom ponesete i raznobojnu torbicu.

Tosca Blu, 2099 kn

Tosca Blu, 1799 kn

Jednostavne i čiste linije s tek ponekim upečatljivim detaljem odlike su minimalizma, a ova torbica je upravo takva. Naizgled klasičan i jednobojan model sadrži upečatljiv remen i to u vatrenoj, crvenoj nijansi. Ukoliko morate nositi stroge i ozbilje outfite, ova torba je idealna jer čini zanimljiv, a opet minimalan odmak.

Tosca Blu, 1849 kn

A kao šećer na kraju našla se torbica u popularnoj formi sedla, djelomično obrubljena kontrastnim koncem. Upečatljiv element svakako je i velika kožna mašna, koja ovaj inovativni model čini još atraktivnijim. Za neodoljiv stylish look, ona će vam biti dovoljna.

Tosca Blu, 1499 kn

Foto: Tosca Blu press

INSPIRIRAJTE SE

Rebrasta površina

Modni imperativ – kaubojke

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići