Torbe koje trebate za stylish ljeto

U znaku rupica

Izuzev datuma na kalendaru, posljednjih dana malo toga nam je govorilo da je ljeto iza ugla. No, ne dopustite da vas izostanak proljetnih temperatura zavara jer biste se mogli jedno jutro probuditi i shvatiti kako je sunce stiglo, a vi za njega niste modno spremni. Stoga, umjesto maštanja o dolasku visokih temperatura, opremite svoje ormare za njihov dolazak i uložite u ključne komade koji će vam osigurati stylish sezonu.

Započnite s torbama jer ključni modeli nestaju s polica brzinom munje. Prethodne su nam sezone pokazale da se najtraženiji modeli postavljaju već u svibnju, a jednom kad steknu status na društvenim mrežama, postaje gotovo nemoguće ući im u trag, a kamoli uloviti ih za svoju kolekciju. A ove godine, baš kao i prethodnih, kao vodeće postavile su se torbe od prirodnih materijala ili njihovih inačica. No, za razliku od ceker-prethodnica, ovo će ljeto proći u znaku crochet i pletenih torbi koje neće biti rezervirane isključivo za dnevne lookove i za odlazak na plažu. Naprotiv, ove ćete modele bez muke moći uklapati i u outfite za izlaske, a pokoje neutralnije opcije pronaći će svoje mjesto i u poslovnim kombinacijama kojima će dati genijalan kontrast opuštenosti.

C&A, 15,99 € (120,48 kn)

H&M, 19,99 € (150,61 kn)

Mango, 45,99 € (346,51 kn)

Za razliku od ceker-torbi, crochet i pletene torbe dolaze u različitim verzijama i bojama s kojima ćete pokriti zaista svaku namjenu. Tako će vam šareni vrećasti modeli savršeno poslužiti za odlazak na tržnicu i u trgovinu, kad će vam biti ne samo saveznice za dobar outfit nego i praktično ekološko rješenje za pospremanje namirnica. Glavna namjena čvršćih varijanti većih dimenzija bit će odlazak na plažu i u beach barove, dok ćete manje kompaktne modele čvrste konstrukcije moći samouvjereno nositi u večernjim izlascima ili po gradskim ulicama na putu do posla. Ove torbe moći će zaista sve i u baš svakom će vam izdanju podariti stilski final touch, osobito volite li za toplih mjeseci uskočiti u lepršave midi i maksi haljine koje će pojačati dojam boho stila.

Zara, 29,95 € (225,66 kn)

Replay, 146 € (1000,04 kn)

Terranova, 15,99 € (120,48 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Modni dodaci – vodič kroz ključne proljetne trendove

Vratili su se volani

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići