Totalno cool torbice

Načinjene od pruća, rafije, jute ili bambusa, nose se uz sve kombinacije

Iako su nekada cekeri bili namijenjeni isključivo ljetnim danima i plaži, sada se nose posvuda, pa čak i za večernji izlazak. Gotovo svi high street brandovi u svojoj ponudi imaju barem jedan popularan model.

Benetton, 399 kn

Što se pak formi i boja tiče, najpoželjnije su one okrugle u prirodnoj, odnosno bež boji, iako za njima nimalo ne zaostaju ni oni elegantniji modeli u crnoj nijansi.

Mango, 549,90 kn

Oysho, 259,90 kn

Osim okruglih, nose se i varijante mini kofera, pismo torbice, ali i one u praktičnom shopper izdanju. Najčešće su načinjene u kombinaciji s kožnim i metalnim elementima, a nerijetko ih krase pomponi i marame.

Stradivarius, 229,90 kn

Carpisa, 229 kn

Bershka, 189,90 kn

Kombinirati ih možete uz sve proljetne outfite, poput lepršavih haljina s printovima za romantični look ili pak uz hlače i blejzer za poslovni te koktel haljinu za onaj večernji. Odlično će pristajati i uz sve popularniji safari stil, ali i onaj s etno prizvukom.

Zara, 199,90 kn

Esprit, 199 kn

 

https://www.instagram.com/p/BiMwwgzlVLv/?taken-by=cheraleelyle

https://www.instagram.com/p/BhzRxmqFjIr/?taken-by=cheraleelyle

https://www.instagram.com/p/Bh9JBXpj9LG/?taken-by=songofstyle

https://www.instagram.com/p/BhUPLOHj7jF/?taken-by=jeannedamas

https://www.instagram.com/p/BiC153tniAr/?taken-by=somethingnavy

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Lookovi za top rekreaciju

Neizostavni trendovi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići