Traper košulja

Ovaj klasik, i moj osobni favorit, preživio je mnoge dekade i trendove te je od radničke uniforme postao dio svake garderobe

Traper košulje pogodne su za mnoge interpretacije, jer svojim izgledom uvijek emaniraju onaj cool efekt.

Za ženstveniji dojam kombinirajte ju s retro prugastom suknjom i sandalama na punu petu. Ako košulju želite nositi preko suknje, svakako remenom naglasite struk kako biste istaknule ženstvenu siluetu. Ostatak kombinacije neka bude jednostavniji – uvijek je bolje imati samo naznake nekog stila ili trenda nego se potpuno odjenuti u jednu temu.

Suknja, Zara, 229,90 kn; traper košulja, Mango, 169,90 kn; torba United Colors of Benetton, 449,90 kn; sandale, Mango, 349,90 kn

Traper na traper nije lagana kombinacija. Svakako morate paziti da tonovi i obrada samog jeansa budu sinkronizirani kako bi dojam bio dobar. Nećete pogriješiti ako plavi traper kombinirate, kao u ovom slučaju, s minicom od crnog trapera. Košulju svakako stavite u suknju i podvrnite rukave za ležerni dojam. Za kraj, odlične mokasine od mekane kože i rock šešir odlični su detalji s kojima možete izgledati totalno cool.

Šešir Scotch&Soda, Europa 92, 399 kn; suknja, Stradivarius, 139,90 kn; traper košulja, Mango, 169,90 kn; torba, Carpisa, 134,90 kn; mokasine, Massimo Dutti, 649 kn

INSPIRIRAJTE SE

Ulična moda u znaku trapera

Gumbi u prvom planu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići