Traper suknja

Ovaj odličan modni klasik svaka žena treba imati u svom ormaru

Baš kao i traperice, i suknja od jeansa idealna je za mnoge prigode, razne kombinacije i stilove. Ovog puta predstavljamo dva nova i svježa pristupa, u možda neočekivanoj interpretaciji stilova.

Žuta je predivna boja koja će osvježiti svaki outfit, a s baznom traper suknjom odigrat će savršenu kombinaciju. Možete izabrati bluzu ili top, ali i samo detalj poput torbe ili pojasa, a možete ih kombinirati i sve zajedno. Košulja na pruge bit će pun pogodak, jer osim što plijeni elegancijom, nosi i trendi uzorak. Ipak, pazite da oblici budu minimalistički kako bi naglasak bio upravo na koloritu. Cjelokupni styling zaokružite sunčanim naočalama u sportskom stilu.

Sunčane naočale Dsquared2, Ghetaldus optika, 1584,90 kn; košulja, Mango, 349 kn; torba, Zara, 179,90 kn; suknja Lee, Europa 92, 599 kn; sandale, Massimo Dutti, 749 kn

Uzorak zmijske kože nije rezerviran samo za cipele, već je godinama popularan u mnogim kolekcijama. Uz traper suknju kombinirajte košulju ili top ovog uzorka slobodno ih miješajući s cipelama na istu temu i to bez obzira na nijanse. Remen, torbicu te ostale modne dodatke ostavite neutralnima, nije potrebno previše naglašavati ovaj već vrlo snažan uzorak i zato neka remen bude usklađen s košuljom, a torbica s nijansom uzorka cipela. Ovaj odličan outfit možete odjenuti u poslovnoj varijanti, ali bez problema i za večernji izlazak.

Remen, Massimo Dutti, 279 kn; košulja, Zara, 299,90 kn; torbica, Carpisa, 188,30 kn; suknja Lee, Europa 92, 599 kn; sandale, Massimo Dutti, 549 kn

INSPIRIRAJTE SE

Etno fantazija

Kako nositi printove

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići