Traperice u chic varijanti

Elegantni outfiti obično ne podrazumijevaju jeans, no to ne mora uvijek biti tako

Zato smo pripremili nekoliko kombinacija u kojima su upravo traperice bazni komadi oko kojih se gradi cjelokupni styling. Stoga se ne morate nimalo ustručavati pa uz omiljene hlače isfurajte lakirane štikle, otmjeni kaput i luksuznu torbicu…

Fini kaput na preklop s pojasom i šal ovratnikom odjenite u spoju s bijelim trapericama širokih nogavica te im pridodajte ružičaste detalje poput salonki vrtoglavovisokih potpetica i torbice šljokičaste teksture. A da bi sve bilo u stilu, tu je i jednostavna vesta s V izrezom.

Multikorektivni gel-balzam za područje oko očiju, Nuxe Crème Prodigieuse Boost 15 ml, Farmacia, 190 kn; štikle Buffalo, Humanic, 749 kn; kaput, Mango, 999,90 kn; grudnjak, Yamamay, 279 kn; hlače, H&M, 199 kn; vesta, Orsay, 219,90 kn; torba, Aldo, 399 kn

Za svakodnevni chic look tu su traperice visokog struka koje se nose s vladarima sezone, poput bež balonera, životinjskog uzorka i mekog pletiva. Tako složite trendi miks koristeći pletenu dolčevitu, gležnjače leopard dezena i torbicu popularne kroko teksture. Ipak, glavnu riječ u ovoj kombinaciji vode baloner, koji prati liniju tijela, luksuzni ručni sat i neodoljiva sjenila za oči.

Paleta sjenila za oči Chanel Les 4 Ombres br. 707 Lumières Naturelles, Müller, 463,90 kn; ručni sat Tommy Hilfiger, Krona, 1350 kn; gležnjače Guess, Fashion&Friends, 1619 kn; baloner, comma, 1499 kn; traperice, s.Oliver, 479 kn; vesta, C&A, 179,90 kn; torba, Zara, 199,90 kn

Večernji izlazak u spoju tamnog trapera i lakirane kože? Idealno, naročito ako ćete ih odjenuti u formi uskog jeansa i visokih štikli te se zaogrnuti dugačkim bijelim blejzerom ispod kojeg ćete nositi samo svilenu potkošulju upotpunjenu čipkom. Torbica neka bude glamurozna, načinjena od buklea sa zlatnim i blještavim elementima. Za još bolji dojam ukrasite se detaljima u varijanti efektnih naušnica i broša koji dolaze u kompletu.

Sako, Marella, 2122 kn; štikle Buffalo, Humanic, 749 kn, traperice, Springfield, 279 kn; potkošulja, Yamamay, 329 kn; naušnice i broš, Swarovski, 579 kn; sjenilo za oči Chanel Ombre Première Gloss br. 057 Lunaire, Müller, 269,90 kn; torba, Aldo, 499 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Outfiti za stilsku peticu

Savršeno pletivo za svaku priliku

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići