Traže se detalji

Oni su poput pravog začina svakom stilu

Modni dodaci tako će učas oplemeniti kombinaciju, odrediti joj stilski pravac ili je jednostavno staviti u središte pozornosti. I zato smo na početku jesensko-zimske sezone odabrali top šest detalja kojima ćete privlačiti poglede, ali i upotpuniti svoj look.

Novčanik za sitniš zapravo je 2 u 1, jer osim za novac, služi i kao privjesak za ključeve, a dolazi u neizbježnom i tako popularnom zmijskom printu.

Novčanik-privjesak, Guess, Fashion&Friends, 289 kn

Čizme u formi gležnjača najaktualniji su model sezone, a volite li luksuzno izdanje i otmjene kombinacije nećete pogriješiti ako odaberete one u puder nijansi ukrašene bisernom iglom.

Gležnjače, Nine West, 1149 kn

Nakit kao najbolji prijatelj većine žena opet je u fokusu, sada kao naušnice u apstraktnoj formi.

Naušnice, Mango, 79,90 kn

Metalizirana tekstura kože koja je djelomično izrezbarena i upotpunjena aktualnim zakovicama dolazi u varijanti torbe za dame koje u sebi nose vječnu rokericu.

Torba, Replay, 889 kn

Jedan od detalja koji je vidljiv samo na vašoj polici, no koji ostavlja snažan mirisni trag je parfem kao točka na ‘i’ vašeg originalnog outfita.

Parfem Jean Paul Galutier Scandal by Night 30 ml, Douglas, 529 kn

Poštarske kape modno su zanimljive već nekoliko sezona, a sada ih možete pronaći u romantičnom izdanju s printom cvjetića.

Kapa, H&M, 99,90 kn

https://www.instagram.com/p/BpDnln3gPpG/?taken-by=louiseroe

https://www.instagram.com/p/Bn6svX8FFq0/?taken-by=somethingnavy

https://www.instagram.com/p/BoCYry1nc_a/?taken-by=lornaluxe

https://www.instagram.com/p/BobaPgNHm6t/?taken-by=thefashionguitar

https://www.instagram.com/p/BpCrsrSjswE/?taken-by=pernilleteisbaek

https://www.instagram.com/p/Bor__FCF2vW/?taken-by=somethingnavy

https://www.instagram.com/p/BoV9yopFjiB/?taken-by=styleshiver

https://www.instagram.com/p/BoBgvyhF6w4/?taken-by=carodaur

https://www.instagram.com/p/BooSF4fn4OX/?taken-by=margoandme

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Šik i na kiši

Traženi retro spoj

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići