Traže se uzorci

Šarene veste su prema najnovijim trendovima neizostavan dio zimskog outfita pa će tako svaka fashionistica koja drži do sebe isfurati barem jedan komad u tom stilu

Osim prepoznatljivih skandinavskih uzoraka, poput pahuljica, jelena, zvijezdi, u fokusu su i prestižni rombovi, kao i zanimljive apstraktne šare. Prepustite se modnoj igri i šarenilu bez granica. Model koji će odlično pristajati uz hlače od samta, kombinira četiri nijanse od kojih su najupečatljiviji akcenti narančaste.

s.Oliver, 559 kn

Križić-kružić, simboli popularne igre sada se mogu pronaći i na toploj vesti koja uz prepoznatljiv uzorak ima i najrazličitije boje. S obzirom na velik broj nijansi na džemperu, poželjno je da hlače uz koje ćete je nositi budu u jednoj od njih.

C&A, 99,90 kn

Inovativna dolčevita apstraktnih šara učas će podići svaki outfit. Nosite je uz bijeli jeans i ženstvene suknje za idealan urbani look.

Orsay, 249,90 kn

Ležeran oversized model podvučen upečatljivom žutom bojom izgledat će jako chic uz pencil suknju i fine čizme od brušene kože i to u sivoj nijansi.

H&M, 199 kn

Omiljeni skandinavski motivi krase dolčevitu koja može biti baza i “ozbiljnim“ kombinacijama, odnosno uz crnu kožu.

New Yorker, 159 kn

Romantično izdanje pulovera sadrži pleteni volan, a u istoj maniri je i rub ovratnika dolčevite. Također, odličan, kontrastan spoj boja pomoći će vam da ostvarite moćnu kombinaciju s primjerice crvenom ili sivom suknjom.

Zara, 229,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

U planine!

Suptilni seksepil

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići