Trendi aktivnost

Svakodnevno vježbanje lakše je u udobnom i stylish outfitu

Važnost svakodnevne aktivnosti ne treba napominjati. Osim što nam osigurava zdraviji i kvalitetniji život, pomaže nam u postizanju i održavanju fizičke forme. No, jednako su važne i odjeća i oprema koju pritom koristimo i koje nam osiguravaju nesputanost pokreta i veću efikasnost. I dok dotjeran izgled nije uvjet za kvalitetnu tjelovježbu, kad se osjećamo lijepo lakše je premostiti napor aktivnosti.

Na prvom mjestu je kvalitetan sportski top ili grudnjak koji će pružiti idealnu potporu. Naravno, kod ovog komada odjeće najbitnija je udobnost i optimalna pripijenost uz tijelo. Važna je i njegova boja, koja bi trebala biti komplementarna ostatku sportskih komada koje inače nosite ili neutralne nijanse kako bi se spojila i s najšarenijom odjećom.

Oysho, 169,90 kn

Tajice su davno nadišle svoju primarnu funkciju sportskog komada i postale dio svakodnevnih casual outfita. Ali ih i dalje najviše volimo nositi kad se bavimo tjelovježbom. Njihova pripijenost osigurava nam nesputano izvođenje vježbi i trčanje, a idealan par toliko je lagan da ga i ne osjetimo na tijelu.

Puma, The Athlete’s Foot, 349,95 kn

Za aktivnosti na otvorenom u hladnijim mjesecima, gornji dio trenirke najvažniji je dio sportskog looka. Osigurava toplinu, a istovremeno je dovoljno lagan da nam ne smeta pri gibanju kao debela jakna. Uz to, odličan je komad i za cool street style ispod raskopčanog kaputa.

Nike, Sport Vision, 499 kn

Bilo da se bavite sportom u zatvorenom prostoru ili vani, kvalitetna obuća je ključan komad. Prvenstveno mora biti mekana i lagana kako bi amortizirala svaki pokret, ali i stylish kako bi odgovarala ostatku looka.

adidas, Buzz, 699 kn

Ne smijemo zaboraviti i na rekvizite i opremu. Praktične bučice i dobra podloga jednostavni su za korištenje i za pospremanje jer ne zauzimaju puno mjesta. A bit će odlični saveznici u dobroj vježbi te kraćem i komfornijem putu ka cilju. Kad su rekviziti u pitanju, birajte jarke boje koje će vam popraviti raspoloženje i potaknuti vas na gibanje.

Polleo Sport, 16 kn komad

Hervis, 49,95 kn

Za kraj ostavljamo tehnologiju koja je polako preuzela ulogu osobnog trenera i motivatora. Pametni sat koji prati baš svaki korak i otkucaj srca mali je pomoćnik u praćenju uspjeha i poticanju na svakodnevnu aktivnost. A bežične slušalice osiguravaju idealan soundtrack za baš svaku vježbu.

Garmin, Sancta Domenica, 1721,11 kn

Panasonic, Se-Mark, 359 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Čarolija blagdanskog skincarea

Senzualna praktičnost

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići