Trendi lica torbica

Modni dodatak bez kojeg ne možemo, ali i ne želimo, ženska torbica, sada nam dolazi u najrazličitijim varijantama, oblicima i materijalima

Više nije popularan samo jedan određeni model, već ih je više i to potpuno različitih. Tako su police high street trgovina preplavljene najpoželjnijim modelima sezone, a to su – pletene torbice, one nadahnute mini koferima, prozirnih tekstura, okrugle, s natpisima, zatim torbice točkastog, cvjetnog i zmijskog uzorka, modeli koji se nose oko struka, ali i oni koji se nose kao narukvica.

Mass, 229 kn

Kao jedan od vodećih modela nametnula se pletena torbica izrađena od pruća, bambusa, rafije ili jute. Dolazi u raznovrsnim formama, kao ceker, košara za piknik, kovčeg, okrugla torbica ili čak stilizirana krletka. Ovaj must have model zasigurno ćemo dugo viđati po našim ulicama. Torbice koje izgledaju poput mini kofera također su jedan od prisutnijih modela i vratili su se iz modne prošlosti, odnosno 80-ih kada su bili jednako popularni.

Pull&Bear, 169,90 kn

Zara, 199,90 kn

Mango, 249,90 kn

Veliki hit su i torbice od prozirnog materijala u kojima se može vidjeti sve što nosite unutra. No postoje i modeli koji unutar same torbe imaju unutrašnjost od tkanine koja će vaše stvari zaštiti od znatiželjnih pogleda. Još jedan od traženijih oblika bit će okrugle torbice koje su pravo osvježenje nakon godina i godina klasičnih oblika.

Zara, 199,90 kn

Bershka, 99,90 kn

Zara, 299,90 kn

Pull&Bear, 149,90 kn

Također, među aktualnim modelima našla se i torbica koja se nosi oko struka i koja se od sportskog dodatka prometnula u neizostavan dio brojnih zvučnih kolekcija, poput Chanelove. Osim što je vrlo praktična, u svojim je najnovijim trendi varijantama, ukrašenima zakovicama, maramama te načinjena od prozirnih tekstura, neodoljiv statement detalj.

Stradivarius, 99,90 kn

Bershka, 129,90 kn

Bershka, 99,90 kn

Kada je riječ o uzorcima, pri samom vrhu su točkice i to u kontrastnoj crno-bijeloj varijanti. Cvjetni dezeni i dalje su čvrsto na modnom tronu pa su obojili i velik dio najnovijih linija. U proljetnim kolekcijama nametnuo se i uzorak zmijske kože koji krasi brojne modele od pismo torbica pa sve do onih maxi modela.

Mango, 199,90 kn

Stradivarius, 139,90 kn

Aldo, 449 kn

Massimo Dutti, 1295 kn

Liu Jo, Fashion&Friends, 780 kn

Carpisa, 299 kn

New Yorker, 39,90 kn

Stradivarius, 79,90 kn

https://www.instagram.com/p/BPEIr_hjM4K/?taken-by=harperandharley

https://www.instagram.com/p/BfZL-_fjUZc/?taken-by=rosiefortescue

https://www.instagram.com/p/BfdqMOdHJoe/?taken-by=ohhcouture

Foto: Mango, press i Instagram

INSPIRIRAJTE SE

Na posao sa stilom i stavom

Marama – hit dodatak koji obožavamo

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići