Trendi zaštita

Prirodni materijali must-have su ovog ljeta, a do posebnog izražaja dolaze na stylish šeširima i kapama

Sunce ima svojih prednosti, ali i nedostataka od kojih se valja zaštititi. I dok na tijelo nanosimo kreme s visokim zaštitnim faktorom, a na oči sunčane naočale, ne smijemo zaboraviti na glavu. Ali, kao i uvijek, accessories mora biti pomno osmišljen i u skladu s ostatkom outfita. Srećom, ove sezone izbora od prirodnih materijala je zaista pregršt pa ćete bez puno truda pronaći favorita za svaki stil.

Romantičarke će svog saveznika pronaći u modelu nešto izduženijeg tuljka ukrašenog elegantnom trakom i većeg ravnog oboda. Ovakav model priuštit će vam ugodnu sjenu i u isto vrijeme osiguravati komplimente.

Aldo, 210 kn

Trendseterice su ove sezone definitivno došle na svoje s pregršt izbora zanimljivih vizira. Dolaze u raznim varijantama, ali su najefektniji u kombinaciji dvije boje i sa zanimljivim detaljem poput upečatljivog, ali laganog lanca ukrašenog trakom.

C&A, 69,90 kn

H&M, 79,90 kn

Zanimljivi detalji nisu zaobišli niti pletene šilterice. Bilo u bež, bilo u bijelim nijansama, ovaj ćete komad obožavati i nositi kad god se ukaže prilika. Dizajnom i izradom ovaj će model šilterice jednako pristajati outfitima sa suknjama i hlačama.

Orsay, 99,90 kn

Klasičarke se ne moraju bojati jer u trgovinama i dalje mogu pronaći svoje modele omiljenih im šešira. Klasičan bijeli širokog oboda s efektnom kontrastnom trakom primjeren je za šetnje gradom, ali i za outfite za plažu.

Zara, 179,90 kn

Model tipičnog muškog šešira iznova je osvojio naša srca i street style kombinacije. Daje poseban štih koji će vas u trenutku pretvoriti u pravu fashionisticu s cool stavom.

New Yorker, 54,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Književni svijet Prijatelja

Heklana romantika

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići