Trendovi by Silvia Dvornik

Bili smo u shoppingu sa stilisticom City Centera one Split, Silviom Dvornik

Modne lekcije stilistice City Centera one, Silvije Dvornik, poslužit će vam kao idealan shopping vodič. Inspirirajte se njenim odabirom i saznajte bez čega nećete moći ove sezone.

„Za razliku od šarolikog ljeta, jesenski ormar ove godine bit će obojen nešto zagasitijim nijansama. Od klasične crne i sive do burgundy nijanse crvene, no tu je i žarko crvena, jedna od meni najdražih boja koja je izvanredan izbor za podizanje bilo kakve tmurne jesenske kombinacije, a ove zime će je biti u svemu – romantičnim haljinama, odijelima, hlačama, sakoima…

Što se tiče trendova, kao i do sada tu je prije svega neizostavna kožna jakna, ključni komad u garderobi svake žene. Potom elegantan svevremenski kaput, zastupljen je i ove sezone u tamnim nijansama i različitih duljina. Od uzoraka moram istaknuti cvjetni print koji je trend koji ćemo preuzeti iz ljetne sezone i dovesti duboko u zimu.

 

 

Kao atraktivan modni dodatak nalazimo ga na haljinama, košuljama, majicama, kaputima, pa čak i cipelama. Ne možemo ne spomenuti i karirani uzorak kojeg osim u odjeći ima i u modnim dodacima, poput torbi, šalova, cipela i sl.

 

High street brendovi u stopu slijede trendove s modnih pista pa će tako ove jeseni midi suknja biti vrući hit. Nosite ju u svim prilikama, a prilagoditi se može svakom stilu, što ju čini ključnim komadom sezone“, kaže stilistica.

 

 

Također, ako se prijavite na citycenterone.hr ili na info pultu Centra, Silvija će vam posvetiti dva sata vremena i pomoći u traženju idealnih odjevnih kombinacija i to sasvim besplatno.

 

Bata
639 kn
Moje cipele
250 kn
Aldo
769,30 kn
Replay
Fashion&Friends
1270 kn
s.Oliver
1459 kn
Springfield
459 kn
Mango
169,90 kn
Tally Weijl
79,90 kn
Marc Jacobs
Endi Centar
950 kn
Parfem Chanel
Douglas
1109 kn
Ruž Dior
Douglas
285 kn
Mango
199,90 kn
Silvian Heach
XYZ
1279 kn
Humanic
169 kn
Moje cipele
230 kn

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići