Trenirke su zakon!

Udobna trenirka svakako je jedna od stvari koju obavezno morate imati u ormaru

Sada je pravo vrijeme da obnovite svoju sportsku odjeću u kojoj ćete uživati u šetnjama, treningu ili, pak, doma ispod dekice. Što se samih modela tiče, nose se uže nogavice s pasicom i kraći široki gornji dijelovi ili oni pripijeni i duži. Izbor je velik, a na vama je da odaberete ono najbolje!

Hoodica nalik crop topu i pripadajući donji dio nešto višeg struka čine zanimljiv par ukrašen efektnim bočnim prugama koje nose mnoštvo natpisa.

Pull&Bear, gornji dio 119,90  kn; donji dio 99,90 kn

Model koji prati liniju tijela sastoji se od dužeg gornjeg dijela s patentnim zatvaračem i uskih hlača, a komplet dolazi u neutralnoj sivoj boji u kombinaciji s bijelim i svijetloplavim elementima.

adidas, Hervis, 549,90 kn

Za vedriji dan, tu je ružičasta trenirka koja, osim atraktivne bočne pruge, na donjem dijelu na majici nosi popularne logiće i prepoznatljive nazive, a najbolje će pristajati uz bijele tenisice.

Puma, Intersport, 349,90 kn

Siva majica s kapuljačom ležernog je, ravno rezanog kroja. Nosite je uz donji dio trenirke visokog struka i neke upečatljive tenisice koje će podići cijeli outfit.

New Yorker, gornji dio, 119 kn; donji dio, 79,90 kn

Tamnoplava nijansa jedna je omiljenih boja za klasičan sportski look. Ova trenirka tako dolazi u uskoj formi, dok su hlače nižeg struka. Komplet je ukrašen prugama s natpisom poznatog brenda.

Tommy Hilfiger, Peek&Cloppenburg, gornji dio 599 kn; donji dio, 549 kn

Neobičan model s kratkim i širokim nogavicama na crtu te pojasom u struku ima i pripadajući gornji dio koji krase trake na rukavima. A sama trenirka načinjena je od otmjenog pliša, koji čini razliku.

Champion, Sport Vision, gornji dio, 549 kn; donji dio, 629 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

PLETIVO + MIDI SUKNJA

U DUHU ZAVOĐENJA

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići