TRK U SHOPPING ZA NAJMLAĐE

Iskoristite priliku za najbolja sniženja

Znamo da će svaka mama najprije kupiti nešto svojim klincima, a onda počastiti i sebe. Zato donosimo listu super sniženih komada za najmlađe koje možete iskoristiti ovog slavnog crnog petka. Zima je počela pokazivati svoje lice i važno je djecu dobro „zabundati“ za niske temperature. Nema razloga da se radosti na otvorenom maknu s dnevnog rasporeda, osobito zato što mališani najviše vole biti vani bez obzira na godišnje doba…

KAPA GLAVU ČUVA

Kapu, rukavice i šal djeca često zaborave u vrtiću, kod prijatelja ili negdje drugdje. Možda zato što se su to komadi koji se lako zagube, a možda zato što im nisu pretjerano zanimljivi i nisu im prirasli srcu. Zato izaberite kape koje su sve samo ne obične. Naravno, bez debele, tople jakne sigurno neće mrdnuti nikuda, a jarke boje će roditeljima pomoći da ih lakše primijete u masi i drže pod budnim okom!

 

S lijeva nadesno: dječja kapa, Froddo, 75,20 kn; dječja kapa, Froddo, 110,40 kn; dječja jakna, Benetton, 299 kn, dječja jakna, Benetton, 599 kn


SIGURAN KORAK

Ako se pita mamu ili tatu, zimske cipele moraju imati kvalitetan đon, ne smiju biti propusne i trebaju dobro grijati njima najvažnija stopala na svijetu. Ali ako pitate djecu, cipele trebaju biti cool. Pa zašto ne biste kupili modele koji su sve navedeno?

S lijeva nadesno: dječje gležnjače, Ciciban, 499 kn; dječje gležnjače, Ciciban, 619 kn; dječje gležnjače, Froddo, 302,40 kn; dječje gležnjače, Froddo, 414,40 kn 


NEODOLJIVI MALI FRAJER

Ako ste ponosni roditelj sina, sigurni smo da u njegovom ormaru prevladava plava boja. Gornji dio trenirke s kapuljačom sigurno voli nositi, ali za posebne prigode ipak treba imati jednu lijepu vesticu.

S lijeva nadesno: majica, Idexe, 174 kn; vesta, Baby Center, 129,99 kn; sportska jakna, Froddo, 154,99 kn


KAO PRINCEZA

Dok su male, često podsjećaju na princeze, osobito ako nose preslatke haljinice ili suknjice. Uživajte u ovim godinama dok ste njihovi stilisti i dok nisu prevladale traperice, tajice ili njima slični komadi. Sada je vrijeme da najslađe fashion uspomene!

S lijeva nadesno: haljina, Froddo, 139,20 kn; suknja, Froddo, 123,20 kn; haljina, Baby Center, 154,99 kn


CHIC LAKU NOĆ

Likovi iz crtića apsolutni su must-have motiv dječjih pidžama. To zna baš svaki roditelj. I mi isto…

S lijeva nadesno: pidžama, Idexe, 174 kn; pidžama, Baby Center, 114,99 kn; pokrivač, Benetton, 299 kn

Vidimo se u City Centeru one!

INSPIRIRAJTE SE

MUST-HAVE KOMADI S POPUSTA

Top komadi za njega

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići