U društvu Lovelyca

Posljednja mini kolekcija šik torbica Lovely bags pod nazivom 'The strength of woman' simbolizira žene, koje su istovremeno krhke i snažne, nježne i divlje

Svaki model nosi ime jedne od legendarnih ljepotica, poput Marilyn, Sophie, Grace, Twiggy i Ave, kako bi imali jednako graciozna imena kao što i izgledaju. Ove pomno dizajnirane modele, razrađene do savršenstva, osmislila je dizajnerica Marija Perić, a njihova je funkcionalnost dovedena do maksimuma. Što se pak palete boja tiče, nastavljena je dominacija pastelnih nijansi, ali i dezena cvjetnog etno printa za sve trendseterice koje vole efektne uzorke.

Marilyn, 329; Sophia, 329 kn

Naravno, svi su modeli upotpunjeni upečatljivim detaljima koji savršeno nadopunjuju nove oblike omiljenih torbica. U kolekciji se nalazi i prošlosezonski model Luna, koji je rasprodan odmah po dolasku u trgovine, a sada ga možete pronaći u brojnim pastelnim nijansama, kao i u cvjetnom printu. A koja će ljepotica postati vaša nova ljubimica?

Ava, 329 kn

Luna, 289 kn

Grace, 329 kn

Sophia, 329 kn

Marilyn, 329 kn

Twiggy, 299 kn

 

Nova kolekcija dostupna je na Lovely bags prodajnim mjestima u City Centeru one.

Foto: Lovely Bags press

INSPIRIRAJTE SE

Top pastelni komadi

Atraktivna minisuknja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići