U linijama stila

Obožavane prugice ove su sezone u znaku šarenila

Prugice su više od trenda, one su stalan postav uzoraka bez obzira na to koja sezona bila u pitanju. No ovog proljeća jednostavnu klasiku zamijenili smo vibrantnim primjercima koji osvajaju. Iako ćemo ih nositi na svim komadima, prugice će do najboljeg izražaja ipak doći na oversized košuljama te haljinama.

Uspravne će prugice laskati baš svakoj figuri jer osim što će vizualno izdužiti, pružit će i iluziju sužavanja. Što će do posebnog izražaja doći na strukiranim modelima i onima koji se vežu u struku te tako osiguravaju toliko željenu figuru pješčanog sata.

Haljina Barbour, Five Star Fashion, 1110 kn

Košulja, New Yorker, 79,90 kn

Haljina, Varteks, 899 kn

No to ne znači da su manje poželjne u vodoravnoj varijanti ili u kombinaciji smjerova. Dapače, i u takvoj će izvedbi, s dobrim odabirom obuće, izgledati senzacionalno. Pa će tako haljinama s vodoravnim prugicama najbolji saveznik biti visoke potpetice. U chic varijanti odaberite vječne salonke ili efektne sandale s tankom potpeticom i efektnim remenčićima. A u ležernoj cool špagerice s punim potplatom.

Haljina, Varteks, 999 kn

Haljina, Springfield, 399 kn

A trendi oversized košulje obožavat će visoki struk donjih dijelova. Bez obzira na to nosile ih uz suknje, hlače ili traperice, izgledat će jednako dobro. Ako ih spajate s hlačama širih nogavica ili suknjama, nosite ih zataknute u struku. A ako želite ležeran look, svoju predimenzioniranu prugastu košulju nosite uz hlače skinny kroja i pune boje i pustite da pada preko bokova. No i ovdje će ključ dobrog izgleda biti obuća poput tenisica visoka potplata ili cipela s potpeticom.

Košulja, Saxx, 299 kn

Foto: Artikli iz City one magazina

INSPIRIRAJTE SE

Vječni klasik u veselom, proljetnom izdanju!

Proljetna romantika

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići