U modnoj mreži

Tkanine koje baš uvijek plijene pozornost i ostavljaju snažan dojam satkane su od mrežaste, odnosno perforirane teksture

I bez obzira na to ukrašavaju li samo dio modno zanimljivog komada ili je on pak cijeli načinjen od nje, atraktivnost je ista. Dakle, ove sezone važno je biti uhvaćen u modnu mrežu, baš kao i osamdesetih kada su u fokusu bile ponajprije mrežaste majice u formi potkošulja. Ovu tkaninu od kultnih dizajnera najviše je propagirao Jean Paul Gaultier, kojemu je muza svojevremeno bila Madonna, a njihova suradnja urodila je brojnim nezaboravnim kreacijama.

Osim odjeće i modnih detalja, mrežaste su sada i atraktivne sandale, čija tekstura prekriva gležnjeve poput čizama, a najzanimljiviji je pak kontrast nježne nijanse i izazovnog dizajna.

Sandale, Aldo, 549 kn

Mini suknju s gumom koja naglašava struk ukrašava asimetrična mreža koja se djelomično preklapa. Nosite je uz kraće modele majica i visoke potpetice.

Suknja, C&A, 129,90 kn

Zadani ukras dobio je i grudnjak boje kože koji se kopča s prednje strane i odlično oblikuje dekolte.

Grudnjak, New Yorker, 39,90 kn

Veliki hit su mrežaste majice koje koketiraju sa sportskim elementima u formi elastičnih pasica oko vrata i na rukavima.

Majica, Pull&Bear, 99,90 kn

Ruksaci kao ultimativni hit sezone također nose djelomično perforiranu teksturu, a možete ih jednako dobro isfurati u elegantnoj, ali i sportskoj varijanti.

Ruksak Jenny Fairy, CCC, 199 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Pravo osvježenje!

Idemo na safari!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići