U zagrljaju pidžame

Zimsko vrijeme idealno je za odjenuti udobnu, lijepu pidžamu i uživati u kućnoj atmosferi uz film ili dobru knjigu

I zato, ako nemate neki cool model, sada je pravo vrijeme da ga nabavite. Izdvojili smo nekoliko efektnih komada kako bismo vas nadahnuli u izboru. Legendarni Snoopy i njegov vjerni prijatelj Woodstock (žuta ptičica) svoje su mjesto pronašli na tamnoplavom modelu ukrašenom prekrasnim zvjezdicama.

C&A, 149 kn

Za sve romantičarke koje će svoj cosy pristup dijeliti u paru, tu je klasični kroj na kopčanje upotpunjen srcima.

H&M, 149 kn

Popularni Casper još je jedan simpatični animirani lik koji krasi pidžamu u kojoj će vam biti udobno i zabavno.

Oysho, 259,90 kn

Vječni karirani model nikad ne izlazi iz mode, a sada ga možete odabrati u bordo varijanti s akcentima bijele i crne.

Palmers, 607 kn

Topla i mucasta pidžama krije štosni lik mačke, odnosno njene velike oči, uši i njuškicu…

Tezenis, 199 kn

Ako još nikada niste imali prugastu pidžamu, vrijeme je za kupnju ovog klasičnog modela, koji morate imati u svom ormaru, odnosno krevetu.

Yamamay, 379 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Obavijena ružem

Ukras na struku

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići