Ultimativna zabava u hladnim zimskim večerima

Zajedničko vrijeme u kojem će uživati sve generacije

Pred nama je još neko vrijeme duljih i hladnijih večeri u kojima nerijetko ne znamo što bismo radili. Tako ih vrlo često provodimo kao prikovani uz ekrane. Sasvim je svejedno jesu li vaš favorit televizijski film, „bindžanjeserija na streaming servisima ili pak višesatno surfanje po društvenim mrežama, morate priznati kako vas te aktivnosti često otuđuju od vaših ukućana. Osim toga, događa se i da gotovo nesvjesno pred ekranom provedemo i po nekoliko sati, što na koncu loše djeluje i na naše zdravlje.

Zato, ne samo radi socijalnog aspekta druženja, nego i radi boljeg zdravstvenog stanja, treba smanjiti korištenje takvog oblika zabave te kvalitetnije provoditi slobodno vrijeme. Neovisno o tome imate li obitelj ili svoj životni prostor dijelite samo s partnerom ili pak cimerima, druženje i razgovor važan su dio svakodnevnog života. A dodate li tome i zanimljivu aktivnost poput igranja društvenih igara, takvo druženje postaje vrlo zabavno. U tim večerima koje provodite okupljeni oko vama drage društvene igre nećete samo kratiti dane do dolaska toplijeg vremena i duljih dana. Stvarat ćete i uspomene koje će kroz prepričavanje postati anegdote kojih ćete se uvijek rado sjećati.

Müller, 279 kn

Baby Center, 69,99 kn

Tisak media, 199 kn

Ako pak imate djecu, vrijeme igranja društvenih igara možete iskoristiti i kao priliku za brojne razgovore koje zbog užurbanog dnevnog ritma često ostavljate po strani. Zbližavanje i pravodobno uočavanje potencijalnih problema bit će od velike koristi kako djeci tako i vama. Stoga, odvojite barem jednu večer u tjednu za kvalitetno druženje, zabavu i razgovor te pretvorite taj dan u nešto čemu ćete se veseliti cijeli tjedan. Opskrbite se omiljenim društvenim igrama, grickalicama ili finom večerom i kvalitetno provedite vrijeme, baš kao nekad, u djetinjstvu, kada nismo bili toliko ovisni o ekranima.

INTERSPAR, 199,99 kn

Müller, 309 kn

Foto: Shutestock i press

INSPIRIRAJTE SE

Shearling jakne su sve što trebamo ove zime!

Prvi ovogodišnji knjiški hitovi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići