Umjesto torbice

Novi omiljeni modni dodatak je ruksak

Iako je dugo vremena bio tek dio sportske ili pak školske opreme, on je sada neizostavan statement komad. Njegova praktičnosti je neupitna, pa ga tako žene nose u ured kao dio poslovnog outfita, a nerijetko je i dio večernjih kombinacija. Dakle, baš kao i tenisicama, nema mu granica.

Minimalistički i izrazito stylish model ima čiste linije i upečatljivo kopčanje koje je ujedno i vrlo efektan ukras.

Carpisa, 229 kn

Još jedna izrazito suvremena preklopna forma dolazi u neodoljivoj puderastoj nijansi, a krasi ga ‘strogo’ geometrijski dizajn.

Deichmann, 199 kn

Pravilo ‘manje je više’ vrijedi i za ovaj ruksak pročišćene forme, jednostavnog i elegantnog izgleda.

Tommy Hilfiger, ICON., 1199 kn

Vrlo efektna tekstura s printom reptilove kože u žutoj varijanti izrazito je fashion i upečatljiv komad, koji će svaki styling podići na zavidnu trendi razinu.

Parfois, 210 kn

Mint zelena pravi je hit među bojama, naročito ako je u verziji još popularnijeg modnog detalja – ruksaka.

Zara, 179,90 kn

Ovaj otmjeni model ruksaka idealan je uz elegantne poslovne kombinacije, a čini ga spoj neodoljivog dizajna te zlatnih elemenata i nježne ružičaste nijanse.

Calvin Klein, Maras, 1199 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Isfuraj rock'n'roll!

Volimo prugice!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići