Unesite proljeće u spavaću sobu

Nova kolekcija stigla je u Vitapur

Promjena iz hladne u toplu sezonu poziva na čišćenje i prozračivanje domova. Obično se većina u ovom razdoblju upušta u generalna čišćenja koja uključuju detaljno brisanje prašine, usisavanje, pranje i dezinfekciju. Uz to, već je poznato da će se u brojnim ormarima dogoditi ona slavna smjena odjevnih komada koju obavljamo dva puta godišnje. Ali što je s našim spavaćim sobama? Jasno, i njih ćemo detaljno očistiti, no koliko će nas napraviti smjenu posteljine kao što to činimo s odjećom? Ako do sada niste prakticirali ovu naviku, možda je ovo proljeće pravo vrijeme za početak.

Vitapur, 299,90 kn

Zima traži toplije i deblje materijale koji nude mekoću i ugodu koja u proljetnim i ljetnim danima nije toliko poželjna. Dapače, dolaskom toplijih noći potrebna nam je prozračnost čak i za vrijeme spavanja, a za kvalitetu sna izrazito je važno da vaša posteljina diše. Pamuk i saten uvijek su savršeni materijali za posteljinu, a posebno u toplim mjesecima.

Vitapur, 299,90 kn

Vitapur, 449,90 kn

Vitapur, 469,90 kn

Jednako kako naši svakodnevni outfiti postaju sve svjetliji i življi, tako bi i naša posteljina trebala biti u pripadajućoj paleti. Naravno, bjelina će pristajati svakoj sezoni i stilu uređenja. No, proljeće posebno voli šarene palete boja, ali i nezaobilazne cvjetne uzorke koji u prostor unose novu živost. Na vama je samo odabrati koja se nijansa najbolje uklapa u vaš životni prostor, a kvalitetu materijala i izrade osigurao je Vitapur. U njihovim trgovinama u City Centeru one West, East i Split čeka vas Svilanit kolekcija u kojoj ćete sigurno pronaći posteljinu po svojoj mjeri, dok će vaši najmlađi pronaći uzorak zbog kojeg će se veseliti odlasku na spavanje!

Vitapur, 449,90 kn

Vitapur, 299,90 kn

Vitapur, 319,90 kn

Foto: Vitapur press

INSPIRIRAJTE SE

Matchy matchy – proljeće u znaku neodoljivih setova

6 bezvremenskih komada koje morate imati