Unesite proljeće u spavaću sobu

Nova kolekcija stigla je u Vitapur

Promjena iz hladne u toplu sezonu poziva na čišćenje i prozračivanje domova. Obično se većina u ovom razdoblju upušta u generalna čišćenja koja uključuju detaljno brisanje prašine, usisavanje, pranje i dezinfekciju. Uz to, već je poznato da će se u brojnim ormarima dogoditi ona slavna smjena odjevnih komada koju obavljamo dva puta godišnje. Ali što je s našim spavaćim sobama? Jasno, i njih ćemo detaljno očistiti, no koliko će nas napraviti smjenu posteljine kao što to činimo s odjećom? Ako do sada niste prakticirali ovu naviku, možda je ovo proljeće pravo vrijeme za početak.

Vitapur, 299,90 kn

Zima traži toplije i deblje materijale koji nude mekoću i ugodu koja u proljetnim i ljetnim danima nije toliko poželjna. Dapače, dolaskom toplijih noći potrebna nam je prozračnost čak i za vrijeme spavanja, a za kvalitetu sna izrazito je važno da vaša posteljina diše. Pamuk i saten uvijek su savršeni materijali za posteljinu, a posebno u toplim mjesecima.

Vitapur, 299,90 kn

Vitapur, 449,90 kn

Vitapur, 469,90 kn

Jednako kako naši svakodnevni outfiti postaju sve svjetliji i življi, tako bi i naša posteljina trebala biti u pripadajućoj paleti. Naravno, bjelina će pristajati svakoj sezoni i stilu uređenja. No, proljeće posebno voli šarene palete boja, ali i nezaobilazne cvjetne uzorke koji u prostor unose novu živost. Na vama je samo odabrati koja se nijansa najbolje uklapa u vaš životni prostor, a kvalitetu materijala i izrade osigurao je Vitapur. U njihovim trgovinama u City Centeru one West, East i Split čeka vas Svilanit kolekcija u kojoj ćete sigurno pronaći posteljinu po svojoj mjeri, dok će vaši najmlađi pronaći uzorak zbog kojeg će se veseliti odlasku na spavanje!

Vitapur, 449,90 kn

Vitapur, 299,90 kn

Vitapur, 319,90 kn

Foto: Vitapur press

INSPIRIRAJTE SE

Matchy matchy – proljeće u znaku neodoljivih setova

6 bezvremenskih komada koje morate imati

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići