Upečatljivi uzorci i forme

Ove jeseni zaboravite na klasiku i istaknite se u masi

Posebna je veza između žene i njene torbice. Ta modna miljenica krije sve naše tajne i prati nas gdje god se uputile. A jednom kad smo pronašle onu pravu, teško se od nje rastajemo, makar za to bilo krajnje vrijeme. I dok se inače oslanjamo na klasike koji se jednostavno kombiniraju i, ako imamo sreće, lako transformiraju iz dnevne u večernju varijantu. Ove jeseni ipak posežemo za statement uzorcima i materijalima koji će nas bez previše truda promaknuti u fashionisticu među prijateljicama.

Lančana ručka dat će cool prizvuk čak i najelegantnijoj torbici. A ove jeseni elegancija dolazi u formi prošivenih torbi od zanimljiva materijala poput trapera, ali i u slouchy varijantama koje mehanizmom zatvaranja podsjećaju na torbice koje su nosile naše bake.

Zara, 299,90 kn

Aldo, 430 kn

Životinjske uzorke na torbicama jednostavno obožavamo, a ovosezonski favoriti su kroko i zmijski uzorak. Dolaze na torbama svih veličina i u raznim bojama koje izgledaju apsolutno neodoljivo. A crna kroko varijanta i svijetli zmijski uzorak u kombinaciji sa zlaćanim detaljima dat će posebnu dozu luksuza u svaki outfit.

Carpisa, 269 kn

Mango, 249,90 kn

Kad je poslovna torba u pitanju praktičnost je najvažnija stavka. Tu uskače multi-bag model koji će vas osvojiti i koji ćete nositi i u sezonama koje dolaze. Njegov dodatak u vidu male torbice čuvat će sve one sitnice koje netragom nestaju u bespućima velikih poslovnih torbi.

Lacoste, Maras, 1019 kn

A posebna poslastica ove jeseni okićena je krznom. Coolerice će odabrati šarene modele, a klasičarke neutralne nijanse. Ali i jedne i druge ovakvom će torbicom postići wow efekt gdje god se pojavile.

Replay, 1100 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

6 komada za prijelaznu sezonu

Nježne boje sporta

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići